Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

LOCATIEDIRECTEUR THORBECKE VMBO VOOR SPORT & DANS - Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Thorbecke VO is met +/- 300 topsporters een van de grootste Topsport Talentscholen van Nederland. Een openbare scholengroep (vmbo, mavo, havo, vwo) met ongeveer 1600 leerlingen verdeeld over 4 locaties. Thorbecke VO zoekt een nieuwe directeur voor de locatie vmbo voor sport & dans.
In het onderwijskundige profiel van Thorbecke VO nemen sport en dans al jaren een fundamentele plaats in. De vmbo locatie telt ca. 400 leerlingen en 50 medewerkers.

De locatie zit in een (onderwijskundig) verbetertraject, dat wordt uitgevoerd binnen de kaders van de vernieuwde visie van Thorbecke VO. Centraal in deze visie staat de combinatie van een degelijke basis voor diplomering en een brede talentontwikkeling en persoonsvorming. Voor de professionals op de locatie ligt er de opgave om deze kernwaarden te verbinden met pedagogische en didactische principes tot een krachtig onderwijsconcept. De scholengroep zoekt een directeur die met het team dit verbetertraject voort te zetten.

De ingangsdatum is zo spoedig mogelijk. Het betreft een fulltime functie in schaal 14 van de cao voortgezet onderwijs. Er is sprake van een tijdelijke benoeming met uitzicht op een vast dienstverband.

Uitgebreide informatie over de vacature vindt u in de profielschets. In de procedurebeschrijving leest u de details van het selectieproces.
Voor meer gedetailleerde informatie over de school verwijzen wij u naar Thorbecke Voortgezet Onderwijs.


De reactietermijn sluit op dinsdag 12 september 2017 om 12.00 uur.Nadere informatie en solliciteren:
Voor eventuele aanvullende vragen kunt u contact opnemen met mevrouw E.M. Ketelaar,telefoon: 0172 – 415956 of per mail: secretariaat@pesant.nl.

Geplaatst op:
10 juli 2017

Reageer voor:
12 september 2017

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Deelgemeente:
Alexander

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management