Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

leerkracht tweetalig onderwijs - De Blijberg

De Blijberg tweetalig zoekt zo spoedig mogelijk een enthousiaste leerkracht die zowel goed Nederlands als goed Engels spreekt.

We hebben een vacature voor 3 of 4 dagen. De leerkracht heeft niet een eigen groep maar  vervangt de leerkrachten die een deeltijd functie hebben of die speciale taken binnen de school hebben.

De Blijberg tweetalig is een snel groeiende afdeling die nog heel jong is. Het nieuwe schooljaar hebben we alleen nog maar de groepen 1 tot en met 4 en ieder jaar komt daar een nieuwe leeftijdsgroep bij.

Ben je enthousiast, houd je van pionieren en zie je het als een uitdaging om samen met het team een heel vernieuwend onderwijsconcept vorm en inhoud te geven en spreek je beide talen vloeiend, stuur dan een mail naar Barbera Everaars, directie@blijberg.nl dan nodig ik je zo snel mogelijk uit  voor een gesprek.Nadere informatie en solliciteren:
Informatie kun je inwinnen bij Barbera Everaars, directeur van de Blijberg of bij Xandra Pieters, coordinator van de Blijberg tweetalig.
Ons mailadres is: directie@blijberg.nl en Xandra@blijberg.nl

In verband met de vakantieperiode is bellen wat lastig maar zodra je mailt zal ik zo spoedig mogelijk je mail beantwoorden.

Geplaatst op:
12 juli 2017

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
14 augustus 2017

Werving:
Intern en extern

School:
De Blijberg

Deelgemeente:
Delfshaven

Aantal wtf/fte:
0.6 of 0.8

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel