Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Ondersteuner Beheer en Onderhoud - BOOR Services | Huisvesting en facilitair

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.500 medewerkers.

Stichting BOOR is op zoek naar een

Ondersteuner Beheer & Onderhoud (1.0)

Je assisteert en rapporteert aan de projectleiders en adviseurs Beheer & Onderhoud. Je geeft invulling aan de diverse voorkomende werkzaamheden die onderdeel zijn van de beheer- en onderhoudsfasen van onderwijshuisvesting.  Verder wordt je gevraagd om vanuit jouw expertise een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling op het terrein van huisvesting & facilitair.Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Rudi Fontijne, Adviseur Beheer & Onderhoud via 06-38071380 of via e-mail: sollicitatie@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal tot en met 21 augustus 2017 . Je kunt je sollicitatie sturen naar ter attentie van Rudi Fontijne,  sollicitatie@stichtingboor.nl.

LET OP!! Tijdens de vakantie kan het zijn dat er niet direct een bevestiging wordt verstuurd, dit kan soms enige tijd duren. Ook telefonisch zijn wij minder goed bereikbaar.

Geplaatst op:
19 juli 2017

Reageer voor:
21 augustus 2017

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | Huisvesting en facilitair

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
1,0FTE

Salarisschaal:
8

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband