Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Medewerker werving & selectie / recruiter - BOOR Services | BOOR Selectie

Stichting BOOR is op zoek naar een:


Medewerker werving en selectie / recruiter – 0,8 - 1 fte


De functie

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het werven en binden van, voornamelijk, leraren primair onderwijs. Je belangrijkste taken zijn het profileren van BOOR als aantrekkelijk werkgever, het voeren van intake- en loopbaangespreken en de werving, selectie én matching van kandidaten.


Je bouwt actief aan een pool van (externe, interne en toekomstige) professionals die je bemiddelt naar de verschillende BOOR scholen. Dit doe je o.a. door middel van netwerken, het organiseren van (netwerk)bijeenkomsten, de inzet van social media, nieuwsberichten en het onderhouden van contact met opleidingen. Je bent regelmatig op onze scholen te vinden en bent een echte matchmaker – jij weet als geen andere wat de sfeer is op de verschillende scholen en waar jouw kandidaten het beste tot hun recht komen.


Dankzij jouw persoonlijke aanpak en enthousiasme stimuleer je (interne) mobiliteit en zorg je voor de ‘juiste persoon op de juiste BOOR school’. Kandidaten, werknemers en directies kunnen op jou vertrouwen en voelen zich geholpen. Daarnaast werk je mee aan diverse projecten waarbij het werven, binden en behouden van medewerkers centraal staat.


Wij zoeken

Je bent een echte netwerker, je weet mensen aan je te binden en gaat vol enthousiasme aan de slag met de positionering van BOOR als dé onderwijswerkgever in de regio. Naast voldoende inhoudelijke kennis (zie de functie eisen) heb je oog voor kwaliteit, verschillende belangen en ben je resultaatgericht. Een klantgerichte houding voor deze functie is vanzelfsprekend. Ook ben je communicatie vaardig, werk je accuraat en zelfstandig. Je vind het uitdagend om deze nieuwe functie bij BOOR vorm te geven.


Functie-eisen

 afgeronde relevantie HBO opleiding;

 diploma Uitzendmedewerker van de Stichting Examens Uitzendbranche (of bereidheid dit diploma op korte termijn te behalen;

 aantoonbare affiniteit met HRM/loopbaanontwikkeling;

 ervaring met recruitment en/of in de sector overheid en onderwijs is een pré.


Kijk voor meer informatie op www.stichtingboor.nl.


Wij bieden

De bij deze functie behorende loonschaal is afhankelijk van je ervaring 9 of 10 (cao VO). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3978,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging.

Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de BOOR Services uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.Document Nadere informatie en solliciteren:
Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie en procedure kun je contact opnemen met Eva van Mourik, HR adviseur, via 06 38 76 18 06 of eva.vanmourik@stichtingboor.nl  Solliciteren kan uitsluitend digitaal en tot en met 24 september 2017. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl.
 
Procedure
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft een interne kandidaat voorrang. Bij ontvangst van je sollicitatie ontvang je van ons een ontvangstbevestiging.

Kim van der Kruijk, teamleider personeels- en salarisadministratie, neemt je sollicitatie in behandeling. Zij is gedurende de procedure je aanspreekpunt. De procedure wordt gevoerd met een benoemingsadviescommissie. Bij een gunstige beoordeling van je sollicitatie door de benoemingsadviescommissie, nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek krijg je meer informatie over het vervolg van de procedure.

Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en er zal daarom niet worden gereageerd op pogingen om desondanks kandidaten aan te bieden. 

Geplaatst op:
8 september 2017

Reageer voor:
24 september 2017

Met ingang van:


Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | BOOR Selectie

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,8-1

Salarisschaal:
10

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel