Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

docent Nask - Wolfert van Borselen scholengroep

 

Nask1 – 0,4 fte

 

Wolfert Lansing zoekt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk per 1 februari 2018, een ervaren docent(e) Nask1 voor circa 0,4 fte. De vacature omvat 10 lesuren Nask1 aan leerjaar 1, 2 en 3 mavo en 3 kader.

 

Wolfert Lansing

Wolfert Lansing is een van vestigingen van de Wolfert van Borselen scholengroep en is nog volop in ontwikkeling. De school kent dit schooljaar circa 375 leerlingen en groeit op termijn uit naar een school van 650-700 leerlingen.

 

De docent(e) Nask1 voert zijn/haar werkzaamheden uit in een jonge en enthousiaste sectie en levert een bijdrage aan de vakgroep op het gebied van de ontwikkeling doorlopende leerlijnen binnen het vmbo en de havo.

 

Competenties

Wolfert Lansing zoekt een ervaren en bevoegde docent(e) Nask1. Affiniteit en ervaring met tweetalig onderwijs is een pré. In de mavo-klassen worden lessen (gedeeltelijk) gegeven in het Engels. Ervaring en affiniteit met lesgeven in het Engels is daarom tevens een pré.

 

Wolfert Lansing is een ambitieuze school die creatieve mensen nodig heeft die in staat zijn om met elkaar het onderwijs van de 21e eeuw vorm te geven. Out-of-the-box-denken, creativiteit, doorzettingsvermogen en een groot reflectief vermogen zijn van groot belang.

 

En verder

Indien Wolfert Lansing je sollicitatie heeft ontvangen, krijg je binnen 3 werkdagen een ontvangstbevestiging. Binnen 2 weken na de sluitingstermijn, krijg je bericht of je bent uitgenodigd voor een eerste gesprek. Hierin gaan we na wat jij voor ons kunt betekenen, maar willen we natuurlijk ook weten wat jou trekt om juist bij ons te solliciteren. 

Als er een goede match is, zullen wij je vragen een dag(deel) met ons mee te draaien. Je ervaart dan direct in de praktijk hoe het is om midden in de organisatie te staan en samen met je eventueel nieuwe collega's vorm te geven aan ons onderwijs.Document Nadere informatie en solliciteren:

Je kunt je sollicitatie inclusief CV voor 22 december 2017 richten aan mevrouw D. den Hertog, sollicitatiewp@wolfert.nl.

 

We hopen je voor dit moment voldoende informatie gegeven te hebben over onze sollicitatieprocedure. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met mevrouw D. den Hertog, staffunctionaris P&O en beleid op Wolfert Lansing, 010-3401470 of sollicitatiewp@wolfert.nl.

Geplaatst op:
6 december 2017

Reageer voor:
22 december 2017

Met ingang van:
1 februari 2017

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
0,4

Salarisschaal:
n.t.b.

Dagen:
n.t.b.

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel