Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

(Project) Directeur Kindcentrum IJsselmonde - Stichting BOOR

Wil jij aan het roer staan van het nog te ontwikkelen Kindcentrum IJsselmonde?

 

(Project) Directeur

Locatie: Rotterdam IJsselmonde, aantal uur: 40 per week

 

In de ontwikkelfase ben je als (Project) Directeur vooral bezig met het vormgeven van processen en het ontwerp van het kindcentrum. Dat laatste is nog niet eerder zo letterlijk tot uiting gekomen want je bepaalt namelijk samen met de architect de indeling van de organisatie. Het is belangrijk dat jij als (Project) Directeur het boegbeeld wordt van een organisatie waar jij volledig achter staat en je daardoor dan ook eindverantwoordelijk voelt.


Op het moment dat het kindcentrum IJsselmonde zijn deuren opent ben je als (Project) Directeur eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. Jij bent het gezicht van de organisatie en een coach en inspirator voor de medewerkers.
Daarnaast ben je bezig met het voorbereiden en realiseren van het strategisch beleid zodat de doelstellingen van het kindcentrum binnen de kaders worden behaald.

 

Jij bent onze ideale (Project) Directeur met:

  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Communicatief sterke vaardigheden
  • De capaciteit een boegbeeld te zijn

Je bent een ervaren duizendpoot die het leuk vindt de pioniers- en voortrekkersrol in dit nieuwe samenwerkingsverband op je te nemen. Je zet de lijnen uit, je durft beslissingen te maken, je bent contactpersoon voor alle betrokken partijen en je weet te inspireren. Je kunt goed contacten leggen en weet jouw doelen te behalen.
Je staat volledig achter de visie en het pedagogisch klimaat van de organisatie.

 

Wij bieden jou:
De (Project) Directeur wordt aangesteld bij stichting BOOR. We bieden jou een marktconform salaris volgens cao primair onderwijs. Een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering.
Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren. Maar vooral bieden wij je een geweldige kans om uitstekend onderwijs en opvang te verzorgen in dit unieke project!

 

Waar ga je werken:
In het kindcentrum IJsselmonde worden basisonderwijs en kinderopvang geïntegreerd om kinderen de beste kansen te bieden op een goede toekomst. Het kindcentrum wordt dé ontmoetingsplek voor alle kinderen van 0 tot 14 jaar uit de wijk. Er zal worden gewerkt vanuit één pedagogische visie. Het programma zal aansluiten bij de
ontwikkelingsbehoefte van ieder individueel kind en biedt de kinderen een ononderbroken ontwikkelingslijn in een rijke speel- en leeromgeving. Het kindcentrum IJsselmonde is een samenwerking tussen Mundo, Peuters & Co en stichting BOOR.

 

Ben jij de (Project) Directeur die wij zoeken?
We nodigen je van harte uit om te solliciteren en ontvangen graag uiterlijk 21 januari aanstaande jouw C.V. en motivatiebrief. Deze mag je sturen naar Linda Bosch, HR adviseur van BOOR: linda.bosch@stichtingboor.nl.

 

Voor nader informatie rondom de procedure neem je contact op met Linda Bosch via het telefoonnummer 06 22 99 48 46. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact op nemen met Jan Veenker, bovenschools directeur po, via het telefoonnummer 06 28 86 68 95.

 

Alle reacties worden aan de selectiecommissie voorgedragen en beoordeeld. De selectiecommissie zal een selectie maken van de kandidaten die doorgaan naar een kennismakingsronde. De kennismakingsronde is gepland op vrijdag 26 januari in de ochtend.

 

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.Document
Geplaatst op:
19 december 2017

Reageer voor:
21 januari 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Stichting BOOR

Deelgemeente:
IJsselmonde

Aantal wtf/fte:
40 uur

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management