Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Adviseur Onderwijs - BOOR Services | Onderwijskwaliteit

 De afdeling Onderwijskwaliteit is in ontwikkeling. De afgelopen jaren heeft BOOR met resultaat geïnvesteerd in de ondersteuning van scholen op het gebied van onderwijskwaliteit. Onze scholen denken meer vooruit en werken steeds vaker aan innovatieve onderwijsconcepten. Een mooie ontwikkeling, waarbij het huidige team zich door ontwikkelt als sparringpartner op het gebied van onderwijs kwaliteit binnen de sectoren (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs. Zij werken proactief samen met het bestuur, (bovenschoolse) directeuren, rectoren, interne- en externe partners, aan de innovaties en verbeteringen van ons onderwijs. Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar:

 

 

Adviseur Onderwijs (0,6 fte)


Als adviseur onderwijskwaliteit draag je bij aan het verbinden en inhoudelijk op een lijn krijgen van mensen om adequaat te sturen op onderwijskwaliteit. De adviseurs zorgen ervoor dat het sturen op onderwijskwaliteit doorwerkt tot op het niveau van de onderwijsleerprocessen in en om de klas. Sturen van onderwijskwaliteit is een indirecte en gelaagde aangelegenheid, het verloopt via schooldirecties, via bestuurlijke staffunctionarissen en via structurele en culturele kenmerken van de onderwijsorganisatie.Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Petra den Hollander Hoofd Onderwijskwaliteit, via 06-22578783. Solliciteren kan uitsluitend digitaal tot 22 januari. Je kunt je sollicitatie sturen naar,  sollicitatie@stichtingboor.nlGeplaatst op:
11 januari 2018

Reageer voor:
22 januari 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | Onderwijskwaliteit

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,6 fte

Salarisschaal:
10/11

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel