Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Teamleider de Archipel - De Archipel

Voor de Archipel, gevestigd aan de Jan Ligthartstraat 10 te Rotterdam, zoeken wij per direct een

 

Teamleider (0,8  -1,000 fte) M/V

 

De Archipel biedt vanuit kennis en ervaring onderwijs en begeleiding aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar, de onderwijsbehoeften van het kind staan voorop. Onze doelgroep betreft kinderen met hyperactiviteit (ADHD) en kinderen met contactstoornissen (stoornissen binnen het autistisch spectrum zoals PDD-NOS, syndroom van Asperger).

 

Functieprofiel

Als teamleider ben je de directe leidinggevende van de leerkrachten/assistenten van je team. Teamleiders zijn een onmisbare schakel tussen docenten en directie. Je bent verantwoordelijk voor het faciliteren van jouw team. Je levert een bijdrage aan de uitvoering van het onderwijs en formuleert, binnen de gegeven kaders, de doelstellingen van jouw team. Daarnaast ben je actief betrokken bij het maken van beleid. Je legt verantwoording af aan de locatieleider. Verder coach je de teamleden, voer je functionerings- en beoordelingsgesprekken en bewaak je de voortgang van de individuele en teamontwikkeling.

 

Lees in de bijlage de volledige vacaturetekst.

 

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marjon Stolwerk, locatiedirecteur, via m.stolwerk@depiloot.nl.  

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met  Selma Özta?, HR-adviseur, via 06-47466459.

Solliciteren kan uitsluitend digitaal en tot en met 4 maart 2018. Je kunt je sollicitatie sturen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.Document
Geplaatst op:
9 februari 2018

Reageer voor:
4 maart 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Archipel

Deelgemeente:
Feijenoord

Aantal wtf/fte:
0,8 - 1,0 fte

Salarisschaal:
AC

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel