Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Directeur De Vierambacht - De Vierambacht

Ben jij de directeur die leiding geeft aan kwaliteitsonderwijs in een wereldbuurt?

Basisschool De Vierambacht in Rotterdam is op zoek naar een inspirerend onderwijskundig leider!

 

De Vierambacht is een moderne school, gericht op de ontwikkeling van het kind tot een volwassene in de hedendaagse maatschappij. De school telt circa 450 leerlingen. De school is resultaatgericht en biedt onderwijs dat past bij wat kinderen nodig hebben, gericht op zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. In een veilige omgeving en een goede sfeer worden kinderen uitgedaagd, krijgen ze zelfvertrouwen en kunnen zij goed presteren. Veel aandacht wordt besteed aan een goed pedagogisch klimaat en een veilige omgeving.


Het team van De Vierambacht bestaat uit ongeveer 40 leerkrachten en medewerkers. Het Onderwijs wordt verzorgd voor 19 groepen. De Vierambacht heeft drie locaties. De locaties zijn gevestigd aan de Nozemanstraat (groepen 4 t/m 8), de C.P. Tielestraat (groepen 1 t/m 3) en De Jagerstraat (groepen 1 t/m 8).


 Voor meer informatie zie bijlage


Procedure: Vanzelfsprekend onderschrijft de nieuwe directeur de doelstellingen van het openbaar onderwijs. Stuur je brief en CV uiterlijk 5 maart 2018 naar sollicitatie@stichtingboor.nl. O.v.v.: vacature directeur De Vierambacht.

Kandidaten worden na beoordeling door bovenschoolse selectiecommissie voorgedragen aan de benoemingsadviescommissie van de school. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 12 en 20 maart 2018.
Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor nader informatie rondom de functie en rechtspositie kan je contact op nemen met Ellen van den Brand, bovenschools directeur PO, 06-24887557. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Ingrid van Croonenburg, HR Adviseur, 06-22578608.Geplaatst op:
12 februari 2018

Reageer voor:
6 maart 2018

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
De Vierambacht

Deelgemeente:
Delfshaven

Aantal wtf/fte:
1.0000

Salarisschaal:
DB

Dagen:
fulltime

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management