Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Directeur Andries van der Vlerk - Andries van der Vlerkschool

Ben jij de directeur die onze school kan promoten, ons team inspirerend kan begeleiden met lef en een gezonde dosis humor?


Basisschool Andries van der Vlerk is op zoek naar een inspirerende directeur!


De Andries van der Vlerkschool is een openbare basisschool in de wijk Zalmplaat in Hoogvliet. De school telt ca. 195 leerlingen verdeeld over 8 groepen. In het gebouw is ook een peuterspeelzaal gevestigd. Het gebouw is ruim opgezet, rustig gelegen en omringd door veel groen. Er is veel speelruimte voor de kinderen. Er heerst op school een fijne en vriendelijke sfeer.

Met een enthousiast team werken wij aan kwalitatief goed onderwijs. We bieden eigentijds, uitdagend en toekomstgericht onderwijs. Gesprek, spel, werk en viering zijn belangrijke aspecten van ons onderwijs.

Sportief gedrag is de basis voor ons pedagogisch handelen. De school is een Lekker Fit! school. Met dit programma besteden wij extra aandacht aan sportief gedrag, de sociaal-emotionele ontwikkeling en een gezonde levensstijl. Respect, kwaliteit en veiligheid zijn kenmerkend voor ons onderwijs. We willen dat kinderen zich gedragen volgens de sociale normen, maar zich wél ontwikkelen vanuit hun eigenheid.

Iedere leerling is anders en leert anders en daar moeten we rekening mee houden. Middels de pedagogische leerlijn 'The leader in Me' helpen we leerlingen op een speelse manier persoonlijk en interpersoonlijk vaardiger te worden.

Ons streven is, dat....- De kinderen zich optimaal ontwikkelen, passend bij hun mogelijkheden. - De kinderen kennis, vaardigheden en attitudes ontwikkelen die hen helpen succesvol te zijn in de verdere toekomst. - De kinderen zich ontwikkelen tot vriendelijke en sociale personen, die respectvol met anderen omgaan.Document Nadere informatie en solliciteren:
Procedure:
Vanzelfsprekend onderschrijft de nieuwe directeur de doelstellingen van het openbaar onderwijs. Stuur je brief
en CV uiterlijk 11 april 2018 naar sollicitatie@stichtingboor.nl. O.v.v.: vacature directeur Andries van der Vlerk.

Kandidaten worden na beoordeling door bovenschoolse selectiecommissie voorgedragen aan de benoemingsadviescommissie van de school.

Voor nader informatie rondom de functie en rechtspositie kan je contact op nemen met Jan Veenker,
Bovenschools-directeur PO, 06-28866895. Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Linda Bosch, HR Adviseur, 06-22994846.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Geplaatst op:
6 maart 2018

Reageer voor:
12 april 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Andries van der Vlerkschool

Deelgemeente:
Hoogvliet

Aantal wtf/fte:
1.0000

Salarisschaal:
D

Dagen:
5

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management