Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Groepsleerkracht groep 3 (1.0 fte) - basisschool Park16Hoven

Wij zoeken een leuke, lieve en creatieve juf/meester voor groep 3

Wij zijn leerlingen van groep 2 van basisschool Park16Hoven. Wij willen voor volgend schooljaar een juf of meester die ons meeneemt in de verwondering van het leren en leven in de samenleving.

Wij zoeken een leuke, lieve en creatieve juf/meester die ons gaat leren hoe wij goed kunnen lezen, rekenen, schrijven, kritisch laat denken, plannen, reflecteren, samenwerken en goed naar elkaar kunnen luisteren. Wij willen heel graag leren eigenaar te zijn van ons eigen leerproces. Wij hebben in onze klas een groepsdatabord en houden elke week met elkaar een vergadering over onze gezamenlijke doelen. Wij hebben een groeiportfolio waarin wij onze eigen doelen bijhouden. Dit vinden wij heel spannend en leuk want hiermee kunnen wij onze eigen groei zien en nadenken hoe je zelf weer een stapje verder kunt ontwikkelen.  

Volgend schooljaar gaan de juffen en meesters onze school verder voorbereiden op de toekomst. De juffen en meesters gaan samen nadenken hoe ze hun talenten kunnen gebruiken om wereldoriëntatie, wetenschap&techniek en kunst&cultuur in samenhang kunnen gaan geven.

Vind je het leuk om onze nieuwe juf of meester te worden, meer informatie over onze school kun je vinden op:  http://bsp16hoven.nl.Nadere informatie en solliciteren:
Je kunt een C.V. en motivatiebrief sturen naar Paul Burghouwt en Saskia Boerkamp door te mailen naar directie@bsp16hoven.nl. Voor informatie of vragen kun je bellen naar 010-3032550

Geplaatst op:
24 april 2018

Reageer voor:
25 mei 2018

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
basisschool Park16Hoven

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1.0

Dagen:
ma t/m vr

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel