Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Medewerker ICT - Wolfert van Borselen scholengroep

We zoeken voor onze locaties Wolfert Lansing en Wolfert Dalton per 22 augustus 2018 een ervaren medewerker ICT voor ondersteuning op het gebied van hard- en software. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling bij gebleken geschiktheid.

Je gaat op beide locaties werken en we verwachten dat je doortastend te werk gaat en zelf initiatief neemt. Een flexibele instelling is nodig om daar aan de slag te gaan waar op dat moment de prioriteit ligt. We verwachten dat je dit ook zelf ziet en plant. Je hebt veel te maken met leerlingen, dus we zoeken iemand die affiniteit heeft met werken met jongeren. Ervaring met systemen en werken in het onderwijs is een pre.Nadere informatie en solliciteren:
We zoeken iemand met een diploma in de ICT-sector op niveau mbo-4. Salaris conform salarisschaal 6 cao VO. Informatie over onze scholen kun je vinden op onze website www.wolfert.nl 
Sollicitaties kun je per email richten aan mevrouw Den Hertog, staffunctionaris P&O en beleid, via sollicitatiewla@wolfert.nl.


Geplaatst op:
17 mei 2018

Reageer voor:
15 juni 2018

Met ingang van:
22 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
0,9

Salarisschaal:
6

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel