Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Re-integratie consulent - BOOR Services | HRM

Stichting BOOR werkt vanuit haar missie om maximale kansen te creëren voor kinderen en jongeren in Rotterdam en omgeving. Zij worden volwassen wereldburgers die bijdragen aan een rechtvaardige samenleving en weten hoe zij hun talenten daarvoor kunnen benutten.

Ons motto: Het Best denkbare Openbare Onderwijs in Rotterdam.

 

Consulent re-integratie 

 

De functie
De afdeling HR bij BOOR is volop in beweging.  Vanuit de wens tot verdere professionalisering gaan we de werkwijze rondom langdurige verzuimcasuïstiek en onderwerpen rond duurzame inzetbaarheid  anders inrichten. De professional die wij zoeken dient goede kennis te hebben van de wet- en regelgeving op het gebied van verzuimbegeleiding en te beschikken over sterk ontwikkelde netwerk-skills en ervaring op het gebied van begeleiding binnen het 2e spoor en outplacement. 

 

Je doel is om samen met de uitgevallen collega, zijn of haar leidinggevende en andere betrokken partijen te komen tot een snelle en adequate re-integratie. Mocht dat niet meer mogelijk zijn dan zorg je voor een volledig en juist dossier. Daarnaast zorg je er voor dat ook de lijn naar ander werk buiten de huidige werkkring kordaat en duidelijk wordt ingezet, dan wel dat de instroom in de WIA voor alle partijen soepel verloopt. Je onderhoudt contacten met de Arbodienst, collega’s uit het HR advies team, providers van interventies, schoolleiders en de uitgevallen medewerkers. Je bent betrokken bij analyse van de resultaten, bij trainingen en bij het geven van masterclasses. Je volgt de voortgang en zorgt er voor dat zaken niet stilvallen, zonder de verantwoording van de eigenlijke casemanager (de leidinggevende) over te nemen. Je adviseert over de toepassing van wet en regelgeving en vervult een rol in bezwaar en beroepszaken. Je denkt en werkt mee aan de invulling van duurzame inzetbaarheid bij BOOR. Omdat het een nieuwe functie betreft lever je een bijdrage aan de precieze invulling ervan.Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janneke van den Hoek , Teamregisseur HR Beleid en Advies via 06 –22 99 4 99 7.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Esmé van Leijden via esme.vanleijden@stichtingboor.nl.

Solliciteren kan uitsluitend digitaal tot 30 mei 2018. Je kunt je sollicitatie sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
17 mei 2018

Reageer voor:
30 mei 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | HRM

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,8 - 1,0 fte

Salarisschaal:
10

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel