Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

leerkracht Montessorischool Jan Prins - Jan Prins

De Montessorischool Jan Prins staat midden in het centrum van Rotterdam. Vanauit de lokalen kijken we op de Markthal. De bruisende omgeving zie je terug in het schoolgebouw. Op onze Montessorischool geven we les volgens het pedagogisch en didactisch concept van Maria Montessori aangepast aan de waarden en eisen van de 21e eeuw. Verder krijgen de kinderen vanaf groep 1 muziekles van een IKEI-docent dat in groep 6 wordt afgerond met het geven van een concert in de Doelen.  De kinderen van de bovenbouw doen mee aan het dansatelier van de SKVR. Wat bezoekers aan de school opvalt is de rustige sfeer in de groepen en de vriendelijke manier waarop we omgaan met de leerlingen.


Vanwege de groei van de school zoeken we verschillende leerkrachten voor alle bouwen (onderbouw groep 1-2, 3 tot 5 dagen, middenbouw groep 3-4 1,4 WTF, tussenbouw groep 5-6 1 WTF voor 7 maanden, bovenbouw groep 7-8 1,8 WTF)Nadere informatie en solliciteren:
Bent u nieuwsgierig geworden, neem dan contact op met Willemijn Kuijper (directeur) Leontine Burg (adjunct directeur en intern begeleider). bereikbaar op tel no 010-4133111 of per email directie@janprinsschool.nl

Geplaatst op:
24 mei 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Jan Prins

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
in overleg, afhankelijk van de bouw

Salarisschaal:
LA of LB

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel