Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht onderbouw - Openbare Daltonschool Overschie

Wij zoeken met ingang van volgend schooljaar een fulltime leerkracht voor de onderbouw.

Ben jij die leerkracht die ervaring heeftin het daltononderwijs of er affiniteit mee heeft en die bij ons wil werken, mail dan je sollicitatiebrief + CV naar martijn@daltonoverschie.nl
Nadere informatie en solliciteren:
Wij zijn sinds 2010 officieel een daltonschool en zullen in de nabije toekomst gaan samen werken met het SBO. Het daltonconcept blijft voor ons het uitgangspunt en we willen ons team versterken met een enthousiaste leerkracht die stevig in zijn/haar schoenen staat.  Wij zoeken iemand die vanuit een positieve instelling les wil geven en met ons verder wil bouwen aan de schooltoekomst.
We hebben de mogelijkheid om het schooljaar te starten met twee kleine kleutergroepen, die naar verwachting gedurende het schooljaar verder aangevuld gaan worden met nieuwe leerlingen. 
De school ligt aan de Abtsweg 77 in Rotterdam Overschie en is gemakkelijk te berieken met fiets, auto of openbaar vervoer.
Als je wat meer informatie wilt over de school of wil je een dag meedraaien om het daltononderwijs te ervaren, neem dan contact op met Martijn van der Leeden, directeur van de school. Tel: 0102450405 / 0628249899

Geplaatst op:
27 mei 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Openbare Daltonschool Overschie

Deelgemeente:
Overschie

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel