Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Leerkracht Begeleidingsteam - BOOR Services | BOOR Selectie

Ambitie binnen het onderwijs?

 

Leerkracht Begeleidingsteam

Plaats: Rotterdam, 32-40 uur p/week (0,8-1,0 FTE)

 

Als leerkracht van het Begeleidingsteam ga jij daar te werk waar het ertoe doet! Je werkt op een van de BOOR-scholen waar jouw expertise, kennis en ervaring direct zorgt voor een excellente uitvoering van het onderwijs en de begeleiding van de leerlingen. Je signaleert collectieve en individuele behoeften en je ontwikkelt op basis daarvan een lesplan met als doel ontwikkeling van de competenties van de leerlingen. Tevens begeleid en coach je collega’s bij hun onderwijs- en begeleidingstaken door te adviseren, tips te geven en ondersteuning te bieden daar waar nodig. Ook lever je een directe bijdrage aan de professionalisering van de school door planmatig te werken aan de ontwikkeling van bekwaamheid en je doet naar aanleiding van jouw uitgebreide analyse verbetervoorstellen op het gebied van beleid en activiteiten aan de leidinggevende.


Jij bent een Leerkracht Begeleidingsteam met:
  • Lesbevoegdheid
  • Brede theoretische en praktische vakinhoudelijke kennis en ervaring
  • Minstens HBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde relevante opleiding

 

Je bent minstens 4 dagen in de week beschikbaar en je hebt kennis van competentie-ontwikkeling, coaching en scholingsmogelijkheden. Je weet van aanpakken en je staat stevig in je schoenen. Je bent bekend met de leerstof en je houdt je op de hoogte van onderwijskundige vernieuwingen en van relevante breed maatschappelijke ontwikkelingen in relatie tot het onderwijs op school. Inlevingsvermogen en sociale vaardigheden zijn bij jou sterk ontwikkeld. Verder ben je een motiverend en inspirerend persoon die, als het nodig is, het veranderbeleid goed weet te verdedigen. Je bent onderzoekend en je hebt ervaring met het maken van analyses op het gebied van ontwikkelingen en competenties en je weet het beste naar voren te halen in jouw leerlingen en collega’s. Kennis en vaardigheden overdragen gaat jou makkelijk af en men omschrijft jou als een fijne collega.

 

Wij bieden jou:

Een vaste aanstelling met een salaris op LC schaal van € 2.539,- tot € 4.464,- (bij een fulltime aanstelling) volgens CAO PO. Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt BOOR uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren. Maar vooral een zeer uitdagende en afwisselende functie in een team binnen Stichting BOOR waar jij jouw expertise en kennis echt kan laten gelden en waar jij jouw ambitie geprikkeld voelt.   

 
Waar ga je werken:

Je wordt onderdeel van het Interventie-/begeleidingsteam van Stichting BOOR. Je komt te werken op tijdelijke projecten op verschillende BOOR-scholen op curatieve, preventieve, en innovatieve basis. Op het moment dat er geen projecten zijn word je ingezet door BOOR Selectie zodat je altijd verzekerd bent van werk.Document Nadere informatie en solliciteren:
Ben jij de excellente Leerkracht die wij zoeken?

We ontvangen graag jouw sollicitatie! Stuur je C.V. en motivatiebrief vóór 25 juni 2018 ter attentie van Jan Veenker, bovenschools directeur po, via het e-mailadres: sollicitatie@stichtingboor.nl.  

Zowel de eerste als de tweede selectieronde zijn gepland in de week van 2 juli 2018. Aan de hand van de eerste gespreksronde hoor je of je later die week wordt uitgenodigd voor de tweede ronde. De tweede ronde zal bestaan uit een assessment. De mogelijkheid bestaat dat er sprake zal zijn van een derde ronde alvorens het arbeidsvoorwaarden-gesprek zal plaatsvinden.

 

Voor nadere informatie rondom de procedure neem je contact op met Linda Bosch, HR- adviseur via het telefoonnummer 06-22 99 48 46. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jan Veenker, bovenschools directeur po, via het telefoonnummer 06-28 86 68 95.

Bij gelijke geschiktheid wordt gekozen voor een interne kandidaat.

Geplaatst op:
4 juni 2018

Reageer voor:
25 juni 2018

Met ingang van:
1 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | BOOR Selectie

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,8 - 1,0

Salarisschaal:
LC-schaal

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel