Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Adviseur Leren & Ontwikkelen (0,8 fte) - BOOR Services | HRM

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.600 medewerkers. Ons onderwijs is eigentijds, uitdagend en van hoge kwaliteit met als doel kwalificatie, socialisatie en identiteitsontwikkeling voor elke leering.

 

Stichting BOOR werkt vanuit haar missie om maximale kansen te creëren voor kinderen en jongeren in Rotterdam en omgeving. Zij worden volwassen wereldburgers die bijdragen aan een rechtvaardige samenleving en weten hoe zij hun talenten daarvoor kunnen benutten.

 

Ons motto: Het Best denkbare Openbare Onderwijs in Rotterdam.

 

Wij zijn op zoek naar een ervaren:

 

Adviseur Leren & Ontwikkelen (0,8 fte)

 

De functie
De afdeling HR bij BOOR is volop in ontwikkeling. Vanuit de ambitie een lerende organisatie te zijn investeert BOOR in het vergroten van de mogelijkheden en de aandacht voor leren en ontwikkelen; wij willen het (in)formeel leren verder stimuleren. Daartoe is binnen de sector Primair Onderwijs uitvoering gegeven aan een aantal (leer-) projecten. Eén daarvan is dat Stichting BOOR in nauwe samenwerking met de Hogeschool Rotterdam aankomende leerkrachten een verkort zij-instroom traject aanbieden met baangarantie. Om ‘het Best denkbare Openbare Onderwijs’ in Rotterdam te kunnen (blijven) bieden is er intensieve aandacht voor ontwikkeling van (startende) leerkrachten met een inductieprogramma dat toe leidt naar vakbekwaamheid. Wij geven dit o.a. vorm door het creëren van leerplekken in opleidingsscholen. Deze ontwikkeling als ook het aantal opleidingsscholen binnen de sector willen we verder uitbreiden. Genoemde projecten zijn bestuur overstijgend. Verwacht wordt dat je inhoudelijk vormgeeft aan deze projecten en de doorvertaling maakt naar ons HR Beleid en HR-processen.

 

 

Wij zoeken? 
Je bent een enthousiaste en ervaren adviseur Leren & Ontwikkelen die in staat is om snel invulling te geven aan deze nieuwe functie binnen BOOR. Je bent een bouwer. Naast inhoudelijke kennis heb je oog voor kwaliteit en ben je resultaatgericht. Een klantgerichte houding voor deze functie is vanzelfsprekend. Je bent communicatief vaardig, werkt zelfstandig.

 

Je bent in staat om:

  • Als sparringpartner te fungeren in een bestuurlijke omgeving.
  • Leerbehoeftes te vertalen naar concrete development-stappen; 
  • Verbinding te maken tussen opleiden en het leren in de dagelijkse praktijk, zodat je deze kunt vertalen naar een effectief curriculum
  • Individueel loopbaan- en opleidingsadvies aan (interne) medewerkers te verstrekken; 

 

Verder:

  • Heb je een aan het vakgebied gerelateerde WO-opleiding;
  • Heb je een aantal jaren relevante werkervaring;
  • Heb je passie voor (digitale) leermogelijkheden;
  • Weet je draagvlak te creëren voor innovatieve ideeën;
  • Is ervaring binnen de onderwijssector een pré.

 

BOOR Services

BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een hoogwaardig dienstenaanbod voor het bestuur en de scholen. Daarnaast heeft het servicebureau een regisserende en signalerende verantwoordelijkheid. Binnen BOOR Services zijn de ondersteunende disciplines ondergebracht.

 

Wij bieden
De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 11 (cao vo). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.693,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de BOOR Services uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.Document Nadere informatie en solliciteren:
Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janneke van den Hoek , Teamregisseur HR Beleid en Advies via 06 –22 99 4 99 7 of janneke.vandenhoek@stichtingboor.nl. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Esmé van Leijden via esme.vanleijden@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal tot 22 juni 2018. Je kunt je sollicitatie met bijgaande motivatie sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl.
 
Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op:
8 juni 2018

Reageer voor:
22 juni 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | HRM

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
0,8

Salarisschaal:
Schaal 11 cao vo

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel