Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Interim directeur PO - Stichting BOOR

Voor het directieteam van de sector primair onderwijs zijn wij op zoek naar kandidaten voor de functie van:


Interim directeur PO

 

Als interim directeur vervul je een belangrijke rol in de continuïteit van de sector. Je springt in op die plekken waar er een tijdelijke ondersteuningsvraag is. Je inzet en de zwaarte van de opdrachten zijn mede afhankelijk van je profiel. Het kan gaan om waarneming van het‘ going concern’ bij afwezigheid van een collega directeur of bij een tijdelijke vacature op directeursniveau. In de meeste gevallen bestaat er behoefte aan een collega die in staat is vanuit een gerichte opdracht van het College van Bestuur (CVB) aan de slag te gaan met de versterking van verscheidene onderdelen van een school. Bovendien neem je deel aan sectorale projecten.Document Nadere informatie en solliciteren:
Solliciteren?
Bent u naar aanleiding van onze omschrijving enthousiast geworden? Wij nodigen u van harte uit uw sollicitatie, voor 2 juli 2018, te richten aan: Stichting BOOR t.a.v. de heer J. Veenker, Postbus 23058, 3001 KB Rotterdam. Of per email sollicitatie@stichtingboor.nl o.v.v. sollicitatie Interim directeur PO. 
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdagavond 4 juli (1e gespreksronde) en maandagavond 9 juli (2e gespreksronde). Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Geplaatst op:
11 juni 2018

Reageer voor:
2 juli 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Stichting BOOR

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1.0

Salarisschaal:
Conform CAO PO

Dagen:
maandag t/m vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management