Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Senior Contractmanager - BOOR Services | Inkoop

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omgeving. In totaal zijn er 78 scholen, waar dagelijks aan ongeveer 30.000 kinderen wordt lesgegeven met ruim 3.600 medewerkers. Ons onderwijs is eigentijds, uitdagend en van hoge kwaliteit met als doel kwalificatie, socialisatie en identiteitsontwikkeling voor elke leering. Stichting BOOR werkt vanuit haar missie om maximale kansen te creëren voor kinderen en jongeren in Rotterdam en omgeving. Zij worden volwassen wereldburgers die bijdragen aan een rechtvaardige samenleving en weten hoe zij hun talenten daarvoor kunnen benutten.

 

Ons motto: Het Best denkbare Openbare Onderwijs in Rotterdam.

 

Wij zijn op zoek naar een:

 

Senior Contractmanager (1,0 te)

 

De functie
De inkoopfunctie bij BOOR is volop in ontwikkeling. Een van de pijlers van de koers van BOOR is “leren in een professionele omgeving”. Als onderdeel van de afdeling Huisvesting en Facilitair werkt team Inkoop elke dag aan het ondersteunen van de collega’s bij het op een juiste wijze inkopen van benodigde producten en diensten en het beheren en managen van contracten. Team Inkoop draagt daarmee bij aan het realiseren van de missie van BOOR door de juiste leveranciers te contracteren, tegen marktconforme prijzen, volgens de juiste (wettelijke) inkoopprocedures. Om vervolgens ook tijdens de looptijd van de overeenkomsten ervoor te zorgen dat het beoogde resultaat wordt gehaald.

Als Senior Contractmanager ben je verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe (BOOR  brede) overeenkomsten. Om vervolgens gedurende de looptijd van de overeenkomst er zorg voor te dragen dat gemaakte afspraken worden nagekomen, binnen afgesproken termijn en budget. Je bent eerste aanspreekpunt voor zowel collega’s als voor leveranciers bij vragen over de invulling van de dienstverlening.

 

Wij zoeken? 
Je bent een enthousiaste senior contractmanager die graag meehelpt inkoop en contractmanagement binnen BOOR verder uit te bouwen. Naast inhoudelijke kennis heb je oog voor kwaliteit en ben je resultaatgericht. Een klantgerichte houding voor deze functie is vanzelfsprekend. Je bent communicatief vaardig, werkt zelfstandig.

 

Je bent in staat om:

 • Als sparringpartner te fungeren in een bestuurlijke omgeving;
 • Contracten op te zetten, te onderhouden en te beheren; 
 • In conflictsituaties te komen met oplossingen;
 • Inkoopuitgaven te analyseren en voorstellen te doen voor verbeteringen;
 • Tijdig actie te ondernemen bij aflopende overeenkomsten en voorstellen te doen voor verlenging of opnieuw aanbesteden;
 • Bij nieuwe aanbestedingen kansen te signaleren en potentiele (juridische) en commerciële kansen te vinden en risico’s te onderkennen.

Verder:

 • Heb je minimaal een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur aangevuld met een contractmanagement opleiding en NEVI I en II;
 • Ben je bereid om te investeren in kennis op het gebied van inkoop en contractmanagement;
 • Ben je communicatief sterk, analytisch, oplossingsgericht, proactief, klantgericht en beschik je over een goed analytisch vermogen;
 • Heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van contractmanagement.
 • Heb je aantoonbare kennis van de Aanbestedingswet 2012.

 

BOOR Services

BOOR Services is het servicebureau binnen BOOR met een hoogwaardig dienstenaanbod voor het bestuur en de scholen. Daarnaast heeft het servicebureau een regisserende en signalerende verantwoordelijkheid. Binnen BOOR Services zijn de ondersteunende disciplines ondergebracht.

 

Wij bieden
De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 12 (cao vo). Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.403,- bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging. Stichting BOOR heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en eindejaarsuitkering. Daarnaast biedt de BOOR Services uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.Document Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edwin Bijlsma , Programma Manager Inkoop via 06 –19 039 301. Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Esmé van Leijden via sollicitatie@stichtingboor.nl. Solliciteren kan uitsluitend digitaal t/m 30 augustus 2018. Je kunt je sollicitatie met bijgaande motivatie sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl. De eerste gespreksronde staat gepland in week 37.

LET OP! I.v.m. de zomervakantie kan het zijn dat de bevestiging iets langer op zich laat wachten.
 
Acquisitie
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Geplaatst op:
2 juli 2018

Reageer voor:
31 augustus 2018

Met ingang van:
1 september 2018

Werving:
Intern en extern

School:
BOOR Services | Inkoop

Deelgemeente:
Centrum

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel