Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Management Assistent - Wolfert van Borselen scholengroep

Wolfert Dalton zoekt per 22 augustus een management assistent m/v,0,8 fte

Jij bent de steun en toeverlaat van het managementteam van Wolfert Dalton en een spin in het web van de organisatie. Samen met de andere management-assistente, een administratief medewerker en de medewerkster leerlingadministratie vormen jullie het administratieve hart van onze school. In gezamenlijkheid stemmen jullie de werkzaamheden af, verdelen de taken en bewaak je de voortgang van de administratieve processen. Organiseren zit je in het bloed, je hebt een kritische blik en bent pro-actief. Jij bent secretarieel en administratief onderlegd en kan goed communiceren.Een passende opleiding en relevante werkervaring is vereist, kennis van Foleta en Magister is een pre. Het betreft een tijdeljke vacature met uitzicht op vast dienstverband. Salariering schaal 7 volgens CAO VO.

Wolfert Dalton is een ambitieuze daltonschool voor mavo, havo, gymnasium en atheneum, gevestigd in Rotterdam Hillegersberg en biedt een prettige en veelzijdige werkomgeving voor docenten en ondersteunend personeel. Wolfert Dalton is onderdeel van de scholengroep Wolfert van Borselen.Nadere informatie en solliciteren:
Reageren uiterlijk 15 juli, gesprekken worden gevoerd op woensdag 18 juli.
Informatie over de vacature en de school is te verkrijgen bij de directeur, mevrouw D.F. Wuisman, op 010-8928300.Sollicitaties uitsluitend per e-mail richten aan mevrouw Wuisman via sollwd@wolfert.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Geplaatst op:
9 juli 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
22 augustus 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Hillegersberg-Schiebroek

Aantal wtf/fte:
0.8

Salarisschaal:
7

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel