Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Per direct: ondernemende docent (2e graads) voor onze sectie Economie, tevens mentoraat 1fte - Rotterdams Vakcollege de Hef

Zit pionieren jou in het bloed? En vind je het leuk om mee te denken over het (door)ontwikkelen van een prachtige leeromgeving voor onze sectie Economie & Ondernemen? Dan is deze functie echt iets voor jou! 

Rotterdams Vakcollege de Hef is per direct op zoek naar een docent E&O (2e graads), tevens mentor.


Over Rotterdams Vakcollege de Hef

Het Rotterdams Vakcollege de Hef is een vmbo school op Rotterdam-Zuid met een multiculturele leerlingenpopulatie. Het vmbo biedt de sectoren Techniek/PIE en BWI, Zorg & Welzijn en Economie & Ondernemen. Er is een vakschool Techniek (een samenwerkingsverband met het mbo en het bedrijfsleven) en de school heeft tevens een grote ISK-afdeling.

Het Rotterdams Vakcollege de Hef kenmerkt zich door een goede begeleidingsstructuur, samenwerking met ouders, goede communicatie met alle betrokkenen en een hoog slagingspercentage. Veiligheid, kwaliteit en respect zijn belangrijke waarden, die de basis vormen in het gehele onderwijsproces. Onze school is gehuisvest in een prachtig en modern pand.
Nadere informatie en solliciteren:
U kunt uw motivatie + CV richten aan mevrouw S. Klinkhamer en voor 27 september 2018 mailen naar secretariaat@rvcdehef.nl.

Eventuele vragen over de vacature kunt u stellen aan de heer I. Doeland, via i.doeland@rvcdehef.nl. 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteldGeplaatst op:
13 september 2018

Reageer voor:
27 september 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Rotterdams Vakcollege de Hef

Deelgemeente:
Feijenoord

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel