Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

leerkracht groep 6 - ODBS Pierre Bayle

Wij zijn op zoek naar een energieke, flexibele en innovatieve leerkracht. De school telt rond de 125 kinderen en staat in oud-Crooswijk. Wij focussen ons op het hele kind en willen van de kinderen Rotterdamse wereldburgers maken. Ben jij een innovatieve bruggenbouwer, solliciteer dan meteen.  Wij hebben DE plek waar jij als leerkracht HET verschil kan maken. Onze kinderen hebben het nodig om gezien te worden. 

De vacature is voor 3 dagen in groep 6 per 1 december.  De kinderen gaan naar school van half 9 tot en met kwart voor 3.

Wij zijn een klein team en druk bezig met ontwikkelen. Wij gaan starten met Leren Met Ouders, structurele lessen van dans, drama en beeldend van Stel je Voor en we werken samen het Voortgezet Onderwijs.

Wij hebben als visie een kansrijke leeromgeving creëren waar Crooswijkse kinderen zich kunnen ontplooien tot waardige, verantwoordelijke, zelfstandige Rotterdamse wereldburgers met behulp van de Next skills en nauwe samenwerking met de ouders.
Nadere informatie en solliciteren:
Voor meer informatie of direct solliciteren kunt u contact opnemen met René Bos (directeur) 0652036445 of mail naar directie@obs-pierrebayle.nl

Geplaatst op:
2 oktober 2018

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 december 2018

Werving:
Intern en extern

School:
ODBS Pierre Bayle

Deelgemeente:
Kralingen-Crooswijk

Aantal wtf/fte:
0,6

Salarisschaal:
L10

Dagen:
maandag, dinsdag en vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel