Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Rector scholengroep Nieuw Zuid - Stichting BOOR

Scholengroep Nieuw Zuid zoekt een nieuwe rector. Deze geeft leiding aan de scholengroep die wordt gevormd door het Olympia CollegeOSG Hugo de Groot, het Einstein Lyceum en het Rotterdams Vakcollege De Hef. Samen met andere onderwijspartners staat de rector bovendien voor de uitdaging om in de komende jaren een aantrekkelijk onderwijsaanbod in Rotterdam Zuid te realiseren. De ambitie is ieder kind het onderwijs te kunnen bieden dat bij hem of haar past.

 

 Nadere informatie en solliciteren:
Informatie met betrekking tot de functie en de procedure staat in deze profielschets en de procedurebeschrijving. BOOR hanteert voor al haar leidinggevenden bovendien een schoolleidersprofiel en hecht er aan dat elke schoolleider beschikt over een moreel kompas.


De sollicitatiebrief kan gericht worden aan mevrouw A. de Visch Eybergen, lid cvb. Stuur deze per e-mail naar Evelien Ketelaar; via mailadres: secretariaat@pesant.nl. U kunt bij Evelien Ketelaar ook terecht voor nadere informatie. Telefonisch: 06 – 52 68 61 16 of per mail: secretariaat@pesant.nl.

Geplaatst op:
12 oktober 2018

Reageer voor:
9 november 2018

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
Stichting BOOR

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1.0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband