Home
BOOR i-Magazine
Scholen
Intranet
zoeken

terug naar lijst

Conci?rge - Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Voor de locatie vmbo voor sport en dans op de Prins Alexanderlaan zoeken wij:

conciërge
1 fte

Thorbecke Voortgezet Onderwijs (TVO) is een openbare scholengemeenschap voor vmbo beroepsonderwijs, mavo, havo en vwo waar talentherkenning en talentontwikkeling centraal staat.
TVO is een Topsport Talentschool waar topsporters faciliteiten geboden wordt om hun sportcarriere met school te combineren. Ook voor kinderen die graag sporten is er keuze uit diverse sportprofielen. Het onderwijs aan onze, kleine tweeduizend, leerlingen wordt op vier verschillende locaties gegeven, drie in Rotterdam en een in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Het Thorbecke VO onderscheidt zich van andere scholen doordat het zich heeft gespecialiseerd in de herkenning en ontwikkeling van talenten op sportief en cultureel gebied.

De werkzaamheden worden verricht binnen één of meerdere locaties van de scholencombinatie Thorbecke VO. De conciërge draagt, onder verantwoordelijkheid van de locatieleiding, zorg voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw (of de gebouwen), verricht ondersteunende diensten, treedt op bij conflicterend gedrag van leerlingen, verzorgt kantinediensten en verricht op verzoek incidenteel op een school voorkomende overige werkzaamheden van een vergelijkbaar niveau.

Nadere informatie en solliciteren:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs
Locatiedirecteur vmbo voor sport en dans
Dhr. R. Schrauwen
rschrauwen@tvo-rotterdam.nl
U kunt via Meesterbaan solliciteren.

Geplaatst op:
5 november 2018

Reageer voor:
1 december 2018

Met ingang van:
1 december 2018

Werving:
Intern en extern

School:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel