Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)Actuele vacatures

terug naar lijst

Leerkracht groep 1 - De Barkentijn

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder De Barkentijn.  

De Barkentijn is ontstaan uit de samenvoeging van vier scholen. Afgelopen jaren is de basis gelegd voor een mooi bouwwerk. Het gebouw is op orde, de visie is helder en d.m.v. PBS is er een gezond pedagogisch klimaat neergezet. Kinderen zijn gewend om aan doelen te werken.


Komende jaren gaan we bouwen aan kwaliteitsonderwijs, waarin we hiaten weg gaan werken en koers vinden in een nieuwe richting voor de kinderen uit de bijzondere wijk Beverwaard.

We staan er voor om kansen van alle leerlingen te vergroten. Dit doen wij niet alleen door te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Op De Barkentijn staat een stevige basiskennis van taal en rekenen centraal. Onze kernwaarden zijn: respect, veiligheid, verantwoordelijkheid en leren. Team, ouders en kinderen werken samen aan het leerproces van de kinderen op De Barkentijn. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om ons heen. Als wereldburgers zien zij dat verschillen positief zijn en dat dat kansen geeft.


Wat kan je van De Barkentijn en Stichting BOOR  verwachten?


 • Je wordt hartelijk ontvangen door een team met veel nieuwe mensen. Wij zijn erg gedreven om verder te bouwen met kracht, passie en geloof in een toekomst voor elk kind. Hier draait het om vakmanschap in combinatie met uitdagingen;
 • Enthousiasme en samenwerkingskracht zijn leidend voor ons om elke dag weer aan de slag te kunnen. Er ligt een grote klus die we op dit moment met elkaar aan het klaren zijn. Iedereen doet mee, helpt en probeert. Zo ontwikkelen we met elkaar onze school!
 • Groep 1, voorkeur fulltime, maar parttime is ook bespreekbaar. En een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • CAO-PO salarisschaal 10.

Wat we van jou verwachten

 • Een Pabo bevoegdheid;
 • iemand die een uitdaging niet uit de weg gaat en meehelpt bouwen ;
 • Kennis en verstand van passende didactiek en pedagogiek;
 • Een brede blik en innoverend vermogen;
 • Open houding naar collega’s, kinderen en ouders;
 • Iemand die niet uitgegroeid is en groeipijn niet uit de weg gaat.Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen (in de kerstvakantie ook via whatsapp bereikbaar) met Ronald Kop (directeur-06-42966713). Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nlGeplaatst op:
18 december 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
De Barkentijn

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel