Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)Actuele vacatures

terug naar lijst

Leerkracht groep 7 - SBO van Heuven Goedhart

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder SBO van Heuven Goedhart.

 

In de wijk IJsselmonde, op Rotterdam-Zuid, staat onze school voor speciaal basisonderwijs. Een school waar leerlingen komen, die van het samenwerkingsverband een toelaatbaarheidsverklaring hebben gekregen, omdat het op de reguliere basisschool niet lukt om hun talenten te laten zien en zich voldoende te ontwikkelen. Onze leerlingen hebben in de eerste plaats moeite met leren. Waarom lukt het deze kinderen dan wel op het SBO?

 

Op SBO van Heuven Goedhart zijn de groepen kleiner (ca. 15 leerlingen), waardoor de leerkracht meer tijd heeft voor het kind. We sluiten aan bij het ontwikkelingsniveau van het kind en stellen vandaaruit hoge doelen. We laten ze weer succes ervaren en zien daarmee het plezier om te leren en hun motivatie toenemen. Van een leerkracht vraagt dit sterke pedagogische en didactische vaardigheden. Om de gestelde doelen te kunnen halen ligt er voor de leerkracht de uitdaging om dit voor de groep goed te organiseren en daarin vóóral te differentiëren. Het grootste deel van ons team heeft een master- of post HBO -opleiding.

Wat kan je van SBO van Heuven Goedhart en Stichting BOOR  verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

Op SBO van Heuven Goedhart werken we met elkaar, in een klein team, aan de constante verbetering van ons onderwijs en zorgen we voor een plek waar onze kinderen het beste uit zichzelf halen. Als kers op de taart is er ook het Kindcentrum IJsselmonde. Samen met OBS de Kubus en OBS de Groene Palm, zal onze school hiervan deel uitmaken. In augustus 2021 gaan de deuren open. Hoe mooi is het om mee te mogen denken en werken, om het SBO hier een prominente plek in te geven!

 

 

Krenten in de pap voor jou:

  • Werken met de leukste kinderen van Rotterdam
  • Een uitdagende werkplek
  • Werken in een team, waar we leren van en met elkaar en dat houdt van humor en gezelligheid

 

Wat we van jou verwachten

Ben jij een leerkracht die houdt van hard werken, die wil investeren in de leerlingen, het team, de school en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is SBO van Heuven Goedhart de school die bij je past. De afgelopen jaren is de school sterk gegroeid. Komend schooljaar starten wij daarom met twee nieuwe groepen. Wij zoeken een enthousiaste, fulltime leerkracht voor groep 7.

Pré:

  • Master (S)EN
  • Ervaring met de doelgroep
  • Ervaring met internaliserend en externaliserend gedrag


Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met Saskia Spierings (directeur) via: 06 – 46374333. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

Geplaatst op:
8 januari 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

Werving:
Intern en extern

School:
SBO van Heuven Goedhart

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel