terug naar lijst

Directeur - Over De Slinge

Ons verhaal

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs  en voortgezet (speciaal)onderwijs in Rotterdam en omstreken. Onder deze stichting vallen ongeveer 80 scholen, waaronder OBS Over De Slinge.

 

Obs Over De Slinge

Over De Slinge is een multiculturele openbare basisschool in Rotterdam-Zuid. Over de Slinge telt circa 380 leerlingen, verdeeld over 2 locaties. Onze  onder-, midden- en bovenbouw worden aangestuurd door bouwcoördinatoren. Met twee intern begeleiders, een oefentherapeut,  4 gymleerkrachten, een taal-, reken- en gedragsspecialist hebben wij een veelzijdig team.

Durf je verantwoorde risico’s te nemen en kun je inspelen op kansen in de omgeving, waarbij het kind te allen tijde centraal staat? Houd jij van een uitdaging en kun je leiding geven aan een dynamische organisatie? Dan zoeken we jou!

 

Wat kun je van obs  Over De Slinge verwachten? 

  • Over de Slinge biedt een aantal mooie extra’s: eigen schoolbibliotheek, twee schakelklassen, een rekenkamer, de kinder- en rekenfaculteit.
  • Een dynamische werkplek
  • Inschaling Conform CAO PO;
  • Ruimte om praktisch invulling te geven aan je visie;
  • Een fulltime functie waarbij je jouw talent en expertise als directeur optimaal kunt inzetten;

Wat verwachten we van jou?

Over De Slinge zoekt iemand met een duidelijke onderwijsvisie. Kun jij jouw visie vertalen naar de praktijk en vind jij de school een plek waar leerlingen zich ongeacht achtergrond optimaal moeten kunnen ontwikkelen? Ben je duidelijk, laagdrempelig en transparant? Dan zoeken we jou!

 

Met jouw leidinggevende ervaring lever je een bijdrage aan de talentontwikkeling van de medewerkers en weet je het beste uit het team te halen. Tevens zoeken wij iemand die voor een professionele cultuur kan zorgen: ouderbetrokkenheid, verbinding, een motiverend en lerend klimaat. Kun je zorgen voor een doorgaande lijn zonder de eigenheid van onze beide locaties uit het oog  te verliezen? Ben je in staat onze school krachtig te positioneren in een concurrerende omgeving? Lees dan nog even verder…

 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk ons  promofilmpje voor een sfeerimpressie en wie weet zien we jou binnenkort op onze fantastische school! 

 

 

 

 Documenten Nadere informatie en solliciteren:
Enthousiast geworden? Leuk! We zien je C.V. en motivatie graag zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 9 juli 2020 tegemoet. Je kunt deze sturen naar sollicitatie@stichtingboor.nl. We streven ernaar om de gesprekken voor de zomervakantie te laten plaatsvinden. Een assesment is mogelijk onderdeel van de selectie procedure.

Wil je meer weten over de functie, dan kun je terecht bij Annemiek Dijkhuizen, Bovenschools Directeur, via mobiel of e-mail: 06-48770996 of annemiek.dijkhuizen@stichtingboor.nl. Heb je een vraag over de procedure? Dan kun je bellen met Joyce Verschuur, Recruiter, op nummer 06-57169642. Kijk voor meer informatie over Over De Slinge op: https://www.overdeslinge.nl/ 

Geplaatst op:
18 juni 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
Over De Slinge

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Management