Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)Actuele vacatures

terug naar lijst

Leerkracht groep 5 - De Kameleon

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs,
voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken.
Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs de Kameleon

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht
De Kameleon is een openbare en sportieve basisschool met twee locaties gelegen in de wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 peutergroepen en 17 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 32 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal- emotionele, brede, motorische en fysieke ontwikkeling van de leerling centraal staan.

Het motto van de Kameleon is "Samen verder komen". In het motto staan de beginletters van de kernwaarden van de school, namelijk vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid. Vertrouwen is de basiswaarde. Vertrouwen in de talenten en de ontwikkelmogelijkheden van alle leerlingen.

 

Wat kan je van Obs de Kameleon en Stichting BOOR verwachten?

Je werkt met een enthousiast team dat zich ten alle tijden inzet voor alle leerlingen van de school en samenwerkt op alle vlakken. Om in de uiteenlopende onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen te kunnen voorzien, wordt er met een uitgebreid plan van aanpak gewerkt. Ook zijn er groep doorbroken lessen ingeroosterd op het gebied van rekenen en taal. Hierbij worden leerlingen van hetzelfde leerjaar in instructiegroepen geclusterd om zo onderwijs op maat te bieden. Hierdoor bied je onderwijs aan de leerlingen uit een leerjaar, dit samen met de parallel-collega's en de co-teachers. Iedere bouw heeft eigen co-teachers. De groepsleerkrachten en de co-teachers bepalen in een werkoverleg hoe en welke ondersteuning er wordt geboden aan de groepen binnen de bouw. Hiernaast is er vacatureruimte voor twee dagen, waarbij je als co-teacher aan de slag kunt. Deze ruimte wordt in het sollicitatiegesprek verder toegelicht.

 

Wat we van jou verwachten. Ben jij:

  • In het bezit van een PABO diploma;
  • Beschikbaar op de donderdag en vrijdag;
  • Collegiaal, flexibel en je hebt geduld en relativeringsvermogen;
  • Iemand die open staat voor leerlingen en ouders met diverse culturele achtergronden;
  • een echte teamspeler;
  • Iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een hecht team en wil je graag komen werken op de leukste school van Rotterdam-Zuid.

 Nadere informatie en solliciteren:
Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met Joyce Verschuur 06-57169642. Wil je direct solliciteren? Stuur dan jouw motivatie en CV naar sollicitatie@stichtingboor.nl en wij nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Geplaatst op:
12 februari 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
De Kameleon

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,4 fte

Dagen:
donderdag en vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel