Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)Actuele vacatures

terug naar lijst

Leerkracht groep 1 / 2 - o.b.s. Charlois

Obs Charlois is een goed presterende school met een grote diversiteit in populatie van rond de 260 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. De school staat in de mooie wijk Oud-Charlois en maakt deel uit van de Children’s Zone Oud-Charlois.

 

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een klassikaal aanbod met differentiatie naar onderwijsbehoefte. In de onderbouw werken we met een didactisch doelgericht aanbod vanuit de methode Onderbouwd en dit vanuit een Kaleidoscopische visie. Ook krijgen deze groepen les van de Lekker Fit docent en de vakkracht muziek.

 

Naast het reguliere lesprogramma krijgen de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 uur zes uur leertijduitbreiding onder schooltijd, die wordt ingevuld met extra Taal, Rekenen, bewegingsonderwijs (Lekker Fit), muziek (IKEI), Programmeren, Engels en Techniek. Daarnaast is er voor de leerlingen vanaf groep 3 iedere dag na schooltijd een aanbod aan keuze-lessen, gegeven door externe vakkrachten. Op obs Charlois hanteren we een continurooster voor alle groepen

van 8.15 uur tot 15 uur en de woensdag tot 12 uur (groepen 1,2) en tot 13 uur (groepen 3 t/m 8). Tijdens de uren van de vakkrachten of ondersteunende leerkrachten heeft de groepsleerkracht dagelijks tijd voor niet-lesgebonden taken en een lunchpauze.

 

De leerkrachten die op obs Charlois werken, zijn deskundig en zeer gemotiveerd. Er heerst dan ook een positieve sfeer bij ons op school. Dit uit zich in de goede resultaten die de leerlingen behalen bij de toetsen uit ons leerlingvolgsysteem, maar blijkt ook uit de tevredenheid van leerlingen, ouders en de onderwijsinspectie.

Begeleiding van een nieuwe leerkracht is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

En kom je met de auto, dan is parkeren bij ons gratis!

 

De nieuwe collega die wij zoeken:

  • Heeft ervaring in of affiniteit met de onderbouw
  • Heeft ervaring in of affiniteit met kinderen die de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheersen
  • Heeft ervaring in of affiniteit met het werken binnen een culturele diversiteit
  • Is gedreven, flexibel en breed inzetbaar
  • Is positief kritisch en denkt mee in oplossingen
  • Is meer dan voldoende competent en werkt planmatig aan zijn/haar ontwikkeling

 Nadere informatie en solliciteren:
Wil je nog meer weten over onze school? Bel gerust met de directie van de school, Lydia van den Hoonaard 06-34557166. Of kijk op onze website www.obscharlois.nl

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan z.s.m. een motivatiebrief met c.v naar:
sollicitatie@stichtingboor.nl
Sollicitatiegesprekken vinden (in aangepaste vorm) plaats op vrijdag 27 en/of maandag 30 maart (indien de omstandigheden dit toelaten).
Geplaatst op:
18 maart 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
o.b.s. Charlois

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel