Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)Actuele vacatures

terug naar lijst

Tijdelijke adjunct directeur (zwangerschapsvervanging mei oktober) - De Margriet

Wij zoeken een collega die tussen de mei- en de herfstvakantie onze adjunct directeur kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof.  Aanstellingsomvang: 0,4 – 0,8 (eventueel uit te breiden naar 1,0 door enkele lesgevende taken). We denken dat deze vervanging uitermate geschikt is voor een kandidaat die enkele maanden ervaring op wil doen als leidinggevende / locatieleider. Kandidaten van buiten het onderwijs zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature.

 

Openbare Daltonschool De Margriet is zoals de naam het al zegt een daltonschool. Kiest u voor De Margriet, dan kiest u ook voor de daltonvisie. Op onze internetsite staat een geweldige animatie waarin we onze visie visualiseren. We zijn een echte "ons-kent-onze" buurtschool in de gezelligste wijk van de wereldstad Rotterdam, de wijk Blijdorp. We hebben een zeer gevarieerd team: oud, jong, man en vrouw. Samen met onze betrokken ouders, proberen wij elke dag weer het verschil te maken voor onze fantastische leerlingen.

 

Benieuwd...neem contact op om sfeer te komen proeven.Nadere informatie en solliciteren:
Heb jij ambities om schoolleider te worden, dan is dit een mooie kans om een half jaar ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Joekjan Höweler, directeur, 06-24770982.
Direct solliciteren? Stuur jouw C.V. + motivatie zo snel mogelijk, maar uiterlijk 3 april, naar sollicitatie@stichtingboor.nl 

 

Geplaatst op:
25 maart 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
De Margriet

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,4 - 0,8

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Management