terug naar lijst

docent Engels - Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Wij zijn voor de locatie Merkelbachstraat op zoek naar een docent Engels met ervaring in de examenklassen van het vmbo-tl. Het betreft een vacature met een vast karakter waarbij zowel uren in de onderbouw als in de bovenbouw beschikbaar zijn. De omvang van de functie is 1,0 FTE.

 

We zijn op zoek naar professionals die voorbeeldgedrag laat zien, affiniteit hebben met onze sportieve leerlingen en zelf ook affiniteit hebben met sport of dans.

 

Wat bieden we je? Een leuke en dynamische school waarin je al je talenten als docent kunt ontwikkelen. Op alle locaties staat een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs.

We zorgen voor een goed inwerkprogramma, werken bij Thorbecke betekent dat je door een andere collega die onze organisatie goed kent wordt begeleid. We vinden het belangrijk dat je je al snel thuis voelt.Nadere informatie en solliciteren:

Tijdens de sollicitatieprocedure voeren we graag kennismakingsgesprekken met kandidaten die geïnteresseerd zijn in de vacature.

Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan maken we snel een afspraak.

 

Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl

 

Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Avalon van Binsbergen, recruiter namens TVO en bereikbaar op 0614973767.

 

 
U kunt via Meesterbaan solliciteren.

Geplaatst op:
14 april 2020

Reageer voor:
1 juni 2020

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
1

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel