terug naar lijst

Leerkracht groep 6 - De Kameleon

Ons verhaal
Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs,
voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken.
Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs de Kameleon

De Kameleon is een sportieve basisschool die vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid als kernwaarden heeft. De school staat in de multiculturele wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. Het sterke, enthousiaste team is voortdurend bezig het onderwijs verder te ontwikkelen. Hierbij worden de talenten en expertise van teamleden benut en breed ingezet. De Kameleon heeft twee locaties en is georganiseerd in 4 bouwen, nl. onderbouw(gr.1-3), middenbouw(gr.4-6), bovenbouw (gr. 7 en 8) en schakelbouw. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 peutergroepen en 17 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 52 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede en fysieke ontwikkeling van de leerling centraal staan.

 

Wil je een indruk van onze school? Kijk dan eens op www.facebook.com/osbsdekameleon of www.osbsdekameleon.nl.

 

Wat kan je van Obs de Kameleon en Stichting BOOR verwachten?

Je bent de groepsleerkracht van groep 6 en werkt intensief samen met de co-teacher en andere leerkrachten van het team. Je werkt met een enthousiast team dat zich ten alle tijden inzet voor alle leerlingen van de school en samenwerkt op alle vlakken. Om in de uiteenlopende onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen te kunnen voorzien, wordt er met een uitgebreid plan van aanpak gewerkt. Ook zijn er groepsdoorbroken lessen ingeroosterd op het gebied van rekenen en taal. Hierbij worden leerlingen van hetzelfde leerjaar in instructiegroepen geclusterd om zo onderwijs op maat te bieden. Hierdoor bied je onderwijs aan de leerlingen uit een leerjaar, dit samen met de parallel-collega's en de co-teachers. Iedere bouw heeft eigen co-teachers. De groepsleerkrachten en de co-teachers bepalen in een werkoverleg hoe en welke ondersteuning er wordt geboden aan de groepen binnen de bouw.

 

Wat we van jou verwachten

  • Je bent in het bezit van een PABO diploma: Diploma’s of certificaten van aanvullende opleidingen of cursussen zien we als een pré;
  • Je bent flexibel en innovatief: We zoeken iemand die mee wil denken en doen in onze zoektocht naar nog beter onderwijs;
  • Je bent in staat anderen te motiveren en inspireren;
  • Je hebt een open houding en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken;
  • Je bent stressbestendig en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Je het leuk vindt en als een uitdaging ziet om onderdeel uit te maken van ons team op de leukste school van Rotterdam-Zuid.

 

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Denk jij in kansen in plaats van problemen, heb je passie voor het onderwijs en hart voor het kind? Zie jij innovatie en vernieuwing als een uitdaging? Dan ben jij de geschikte kandidaat!

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Firdevs Durgut (Directeur) 06-52416410 of Mariska de Vries (Managementteamlid) (ma-di-wo) via mariska@obsdekameleon.nl of telefoonnummer 010-4808568.

 

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie zo snel mogelijk naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.

 

 

 
Geplaatst op:
18 juni 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
De Kameleon

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,6 tot 1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel