terug naar lijst

Docent Kunst - Hugo de Groot

Wil jij meebouwen aan het openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid en wil je werken in een bevlogen team op een ambitieuze school? Grijp nu je kans!

 

Wij zijn voor de onder- en bovenbouw van de Hugo (OSG Hugo de Groot) op zoek naar bevlogen en ambitieuze docent Kunst. De lessen vinden plaats in de onder- en bovenbouw van mavo, havo en vwo.

 

Je bent een gedreven docent met een positieve houding die onze leerlingen weet te motiveren het beste uit henzelf te halen. Je legt de lat voor jezelf en je collega's hoog zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen.

Je komt te werken in een hechte vakgroep met bevlogen en betrokken collega’s die van en met elkaar willen leren. Dit team bruist van de initiatieven om uitdagend en vernieuwend onderwijs te realiseren.

Wij beseffen zeer goed dat onze docenten de kwaliteit van ons onderwijs bepalen. Daarom krijg je op de Hugo alle ruimte om jezelf professioneel te ontwikkelen. Je zult bij ons vaker ‘dat kan’ dan ‘dat kan niet’ horen.

Eerstegraders worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren.Nadere informatie en solliciteren:

OSG Hugo de Groot is een school voor mavo, havo en vwo. Binnen het vwo bieden wij zowel atheneum als gymnasium aan. Op de Hugo de Groot hechten wij grote waarde aan collegialiteit. De Hugo de Groot groeit de laatste jaren in leerlingaantal. Hierdoor zijn wij jaarlijks op zoek naar collega’s om ons onderwijsteam te versterken. 

 

De Hugo de Groot biedt veel begeleiding aan nieuwe collega’s. Wij bieden begeleiding vanuit de sectie, vanuit onze coaches, vanuit ons managementteam en ons zorgteam. Daarnaast is er veel intervisie, zodat nieuwe collega’s snel bekend zijn met de sfeer en de cultuur op de Hugo de Groot.

 

Voor meer informatie over onze mooie school: 

www.osghugodegroot.nl 

 

Wanneer u interesse heeft om ons team te komen versterken en ons onderwijs te verbeteren, verzoeken wij u uw sollicitatiebrief en uw CV voor 15 juni 2020 te mailen naar de heer A. van Welie, directeur OSG Hugo de Groot: secretariaat@osghugodegroot.nl

Geplaatst op:
9 juni 2020

Reageer voor:
15 juni 2020

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
Hugo de Groot

Deelgemeente:
Charlois

Aantal wtf/fte:
0.8 fte

Salarisschaal:
afhankelijk van werkervaring en bevoegdheid

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel