terug naar lijst

Leerkracht groep 4 - basisschool Park16Hoven

Ons verhaal

 

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder bs Park16Hoven.  

 

Park16Hoven is een grote school in een splinternieuwe wijk tegen het centrum van Rotterdam aan. In het rustige groen, tegen de dynamiek van de stad aan, een unieke locatie die volop in beweging is.

 

Park16Hoven is een school zijn waarin iedereen zich welkom voelt en waar de rust heerst om tot goed onderwijs te komen. Het mooie, nieuwe gebouw geeft ons de tools om het onderwijs op een prettige en gestructureerde manier vorm te geven. Het kind staat in deze centraal. De school en ouders gezamenlijk hebben de mooie taak om het kind zich zo optimaal mogelijk te laten ontwikkelen binnen zijn/haar mogelijkheden.

 

Ons verhaal, jouw visie als leerkracht

Wij zoeken een ervaren juf en/of meester die onze leerlingen leert eigenaar te zijn van hun eigen leerproces en coacht hoe zij dit met hun eigen vaardigheden steeds een beetje beter kunnen. Wij hebben in onze klassen groepsdataborden, waarin samen met de leerlingen gekeken wordt naar de groei van de leerdoelen en hoe ze elkaar kunnen helpen om de groepsdoelen te bereiken. Elke leerling heeft zijn eigen groeiportfolio waarin de leerling zijn eigen leerdoelen in de gaten houdt en reflecteert. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren zelf conflicten op te lossen, elkaar goed te begrijpen en luisteren naar elkaar. Ook dat onze leerlingen bewust zijn van hun omgeving en verantwoordelijkheid nemen om dit voor iedereen een fijne plek te laten zijn.

Wat mag je van bs Park16Hoven en Stichting BOOR verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen. Maar er is meer:

 • Een leuk en gezellig team met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen én geweldige leerlingen;
 • Een school die wilt groeien naar toekomstbestendig onderwijs;
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • CAO-PO salarisschaal 10;
 • Kwaliteit en eigenaarschap waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers;
 • Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering vanuit de Vreedzame School methodiek, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering.

 

Wat we van jou verwachten

 • Een PABO bevoegdheid;
 • Humor;
 • Out-of–the box kunnen denken;
 • Collegialiteit, flexibiliteit, geduld en relativeringsvermogen;
 • Goede didactische vaardigheden;
 • Coachings- en organisatorische vaardigheden.

 

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk!
Voor informatie of vragen kun je bellen met Paul Burghouwt of Saskia Boerkamp op 010-3032550.

Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl

 
Geplaatst op:
9 juni 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
basisschool Park16Hoven

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel