terug naar lijst

Co-teacher - De Kameleon

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder Obs de Kameleon. De Kameleon is een sportieve basisschool die vertrouwen, verantwoordelijkheid en verbondenheid als kernwaarden heeft. De school staat in de multiculturele wijk Carnisse in Rotterdam-Zuid. Het sterke, enthousiaste team is voortdurend bezig het onderwijs verder te ontwikkelen. Hierbij worden de talenten en expertise van teamleden benut en breed ingezet. De Kameleon heeft twee locaties en is georganiseerd in 4 bouwen, nl. onderbouw(gr.1-3), middenbouw(gr.4-6), bovenbouw (gr7 en 8) en schakelbouw. Met 4 schakelklassen 1e opvang aan nieuwkomers, 2 peutergroepen en 17 reguliere groepen biedt de school jaarlijks onderwijs aan 480 leerlingen van 52 verschillende nationaliteiten. Onderwijs waarbij niet alleen de cognitieve, maar ook de sociaal-emotionele, brede en fysieke ontwikkeling van de leerling centraal staan.

 

Wil je een indruk van onze school? Kijk dan eens op www.facebook.com/osbsdekameleon of www.osbsdekameleon.nl

 

Hoe zien de werkzaamheden (werkweek) eruit

Co-teaching geeft de leerkrachten een unieke kans om haar/zijn kennis en vaardigheden te verbreden, in te zetten voor begeleiding van leerlingen en tevens deze te delen met collega's.

Om in de uiteenlopende onderwijs- en ondersteuningsbehoeften van onze leerlingen te kunnen voorzien, wordt er op De Kameleon met een plan van aanpak voor ieder leerjaar gewerkt. Ook zijn er groepsdoorbroken lessen ingeroosterd op het gebied van rekenen en taal. Hierbij worden leerlingen van hetzelfde leerjaar in instructiegroepen geclusterd om zo onderwijs op maat te bieden.
Als co-teacher werk je intensief samen met de groepsleerkrachten en bepaal je in overleg op welk vakgebied(kernvak) je ondersteuning biedt aan een instructiegroep. Hierbij kunnen de verschillende werkwijzen van co-teaching ingezet worden.

 
Wat we van jou verwachten.
  • In het bezit van een PABO diploma;
  • Je bent proactief, flexibel en innovatief.
  • Je bent in staat anderen te motiveren en inspireren.
  • Je hebt een open houding en goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent een teamplayer die goed kan samenwerken.
  • Je bent stressbestendig en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen.
  • Iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van een hecht team en wil je graag komen werken op de leukste school van Rotterdam-Zuid.
  • Je krijgt mogelijkheden om innovatieve ideeën uit te dragen of uit te proberen.
Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

 

Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV voor 3 juli 2020 te mailen naar: sollicitatie@stichtingboor.nl
Wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Firdevs Durgut (directeur), 06-52416410 of Danielle Corral 06-23068538
Geplaatst op:
23 juni 2020

Reageer voor:
3 juli 2020

Met ingang van:
1 augustus 2020

School:
De Kameleon

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,4 - 1,0 fte

Salarisschaal:
L10

Dagen:
Fulltime

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel