terug naar lijst

Concierge - Olympia College

Gezocht: een enthousiaste conciërge met pedagogische kwaliteiten op het Olympia College

 

Word jij onze steun en toeverlaat voor onze leerlingen, ben jij handig en technisch aangelegd en steek jij je handen graag uit de mouwen?

 

Het Olympia College is een openbare school voor Praktijkonderwijs, VMBO-LWOO, Entree en ISK. Dat wil zeggen dat jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die ondersteuning nodig hebben bij het leren, op onze school een opleiding volgen. De school bereidt leerlingen voor om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Elke leerling heeft talent of aanleg en wil dat laten zien. De school wil leerlingen helpen hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

 

Het Olympia College zoekt een pedagogisch conciërge, die in staat is verbinding te maken met onze doelgroep, beschikt over natuurlijk overwicht en pedagogische tact. Je bent in staat om leerlingen te begeleiden bij de interne stage en vakwerkplekken op school. Daarnaast heb je verstand van of affiniteit met het beheren en onderhouden van een schoolgebouw en beschik je over technisch inzicht en organisatorisch talent.

 

Zie de bijlage voor de gehele advertentie.Document Nadere informatie en solliciteren:
Je kunt t/m 10 juli a.s. je sollicitatiebrief met CV richten aan de heer M. Nikkels, directeur a.i. Olympia College, via mevrouw E. van Dijk, managementassistente, e-mailadres e.vandijk@nieuw-zuid.nl 

Let op: de gehele advertentie op Meesterbaan vind je door op de knop "solliciteren" te klikken

Geplaatst op:
29 juni 2020

Reageer voor:
11 juli 2020

Met ingang van:
1 september 2020

School:
Olympia College

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,8 fte

Dagen:
vier dagen, nog nader in te vullen

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel