terug naar lijst

Groepsleerkracht midden- of bovenbouw - Nelson Mandela

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 80 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Nelson Mandela.  

 

Wij zijn Openbare Basisschool Nelson Mandela, de andere school! Waarom anders? Het allerbelangrijkste voor ouders is dat hun kinderen gelukkig zijn. Dit is het uitgangspunt voor ons als school. Uit ervaring weten wij dat geen respect voor elkaar hebben een voedingsbodem is voor ongelukkige kinderen. Dit geldt overigens ook voor volwassenen. Daarom is onze allerbelangrijkste kernwaarde “Respect”. Wij geloven in een multiculturele samenleving waar respect de basis vormt. Dit is een ontdekkingsreis voor iedereen maar vooral voor kinderen. Op onze school willen wij dat het kind zijn/haar eigen talenten leert ontdekken en die van anderen; met goed onderwijs met waar nodig individuele ondersteuning of leerlijn. Op deze wijze verzorgen wij al 30 jaar onderwijs in de Afrikaanderwijk, een wijk waar wij trots op zijn.

Ons verhaal, jouw visie als groepsleerkracht
Kernwaarden: Respect Ambitie Toekomst

  • Anders Persoonlijk Probleemoplossend Innovatief Effectief = APPIE!
  • Wij geloven dat iedereen anders is en dat met respect voor elkaar onze wereld een prachtige is!
  • Visie: Een van de beste PO scholen van Rotterdam-Zuid worden en op deze manier ook bij te dragen aan het imago en de toekomst van de kinderen en de Afrikaanderwijk.
  • Missie: Wij willen dat onze kinderen zelfstandige, volwaardige leden van de multiculturele samenleving worden.

Ben jij anders, persoonlijk, probleemoplossend, innovatief en effectief dan is werken bij OBS Nelson Mandela een MUST!

Wat kan je van OBS Nelson Mandela en Stichting BOOR  verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

 

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je bijvoorbeeld net klaar met de PABO,  dan bieden wij een traject voor startende leerkrachten waarbij je regelmatig inspiratie sessies hebt met gelijkgezinden zodat je niet alleen van elkaar leert, maar ook je eigen netwerk opbouwt. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

 

Maar er is meer!

Wil jij meebouwen aan onze prachtige school? Onze 4 pijlers: BAS, OGW 4D, Ouderbetrokkenheid 3.0 en LeerKRACHT met als fundering onze nieuwe missie en visie!

 

Wat we van jou verwachten

  • Ervaring of de intentie hebben te gaan werken met ParnasSys
  • Kennis hebben of nieuwsgierig zijn naar opbrengstgericht werken
  • Bij voorkeur kennis van OGW4D (Opbrengst gericht werken 4D: Data, Duiden, Doelen, Doen)
  • Bij voorkeur kennis van BAS (bouwen aan een adaptieve school)

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Stuur dan je C.V. en motivatie naar ons toe via sollicitatie@stichtingboor.nl.  De kinderen kijken in ieder geval al uit naar jouw komst.

 

Heb je vragen, kun je bellen via 010-4841651 of neem contact op via directie@mandelaschool.nl

 
Geplaatst op:
6 juli 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2021

School:
Nelson Mandela

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel