terug naar lijst

Leerkracht groep 5 - o.b.s. Charlois

Obs Charlois is een goed presterende school met een grote diversiteit in populatie van rond de 260 leerlingen, verdeeld over 13 groepen. De school staat in de mooie wijk Oud-Charlois en maakt deel uit van de Children’s Zone Oud-Charlois.

 

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door een klassikaal aanbod met differentiatie naar onderwijsbehoefte. Naast het reguliere lesprogramma krijgen de leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 wekelijks tien uur extra leertijd, die voor zes uur onder schooltijd wordt ingevuld met extra Taal, Rekenen, bewegingsonderwijs (Lekker Fit), muziek (IKEI), Programmeren, Engels en Techniek. Deze lessen worden deels gegeven door eigen leerkrachten en deels door aan de school verbonden vakkrachten. De overige vier uur wordt ingevuld na schooltijd met keuze-lessen, gegeven door externe vakkrachten.

Op obs Charlois hanteren we een continurooster voor alle groepen van 8.15 uur tot 15 uur en de woensdag tot 12 uur (groepen 1,2) en tot 13 uur (groepen 3 t/m 8). Tijdens de uren van de vakkrachten heeft de groepsleerkracht dagelijks tijd voor niet-lesgebonden taken en een lunchpauze.

 

De leerkrachten die op obs Charlois werken, zijn deskundig en zeer gemotiveerd. Er heerst dan ook een positieve sfeer bij ons op school. Dit uit zich in de goede resultaten die de leerlingen behalen bij de toetsen uit ons leerlingvolgsysteem, maar blijkt ook uit de tevredenheid van leerlingen, ouders en de onderwijsinspectie.

Begeleiding van een nieuwe leerkracht is bij ons dan ook vanzelfsprekend.

En kom je met de auto, dan is parkeren bij ons gratis!

 

De nieuwe collega die wij zoeken:

  • Heeft een pabo-diploma of gaat binnenkort hiervoor afstuderen
  • Heeft werkervaring in of affiniteit met de middenbouw
  • Heeft werkervaring in of affiniteit met kinderen die de Nederlandse taal niet of onvoldoende beheersen
  • Heeft werkervaring in of affiniteit met het werken binnen een culturele diversiteit
  • Is gedreven, positief kritisch en denkt mee in oplossingen
  • Is meer dan voldoende competent en werkt planmatig aan zijn/haar ontwikkeling

 

Wil je nog meer weten over onze school? Bel gerust met de directie van de school, Lydia van den Hoonaard 06-34557166. Of kijk op onze website www.obscharlois.nl

 

Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan z.s.m. een motivatiebrief met c.v naar:

sollicitatie@stichtingboor.nl
Geplaatst op:
16 juli 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 september 2020

School:
o.b.s. Charlois

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk