terug naar lijst

Leerkracht groep 4 voor 1 dag (vrijdag) - Pantarijn

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder OBS Pantarijn.

 

Pantarijn is gelegen in de wijk Bloemhof. De naam Pantarijn is een verbastering van de filosofische uitspraak 'Panta Rhei" en betekent 'alles stroomt'. Net als de maatschappij is onze school constant in beweging. Allerlei invloeden van buitenaf maar ook van binnenuit de school zorgen ervoor dat er steeds vernieuwingen plaatsvinden in de school met als doel het onderwijs te verbeteren. Pantarijn heeft aan de Dubbelstraat een mooi plein met speelmogelijkheden voor de leerlingen en aan de achterzijde grenst de school aan de speeltuin 'De Driehoek'. In de school heerst een professionele cultuur: we leren van en met elkaar en het team heeft een growth mindset. Dit jaar zijn we begonnen met leren Leren om het eigenaarschap van de leerlingen én leerkrachten te verhogen.


Op Obs Pantarijn staat het kind centraal in ons denken en handelen.
Dit betekent dat het onderwijsaanbod zo goed mogelijk is afgestemd op de onderwijsbehoeften van kinderen. Deze behoeftes kunnen betrekking hebben op verschillende aspecten van het onderwijs, namelijk gedrag en leren. De leerkracht heeft in beeld en handelt naar wat de doelstellingen zijn en welke weg de kinderen moeten bewandelen richting de te bereiken doelen.
Om goed te kunnen leren, creëert de school een goed pedagogisch klimaat en een omgeving waarin veiligheid, vertrouwen en respect onze kernwaardes zijn.
Door verschillende activiteiten aan te bieden stimuleren we kinderen om hun kwaliteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Doordat wij een school zijn in de Children’s Zone, krijgen wij middelen om leerlingen gelijke kansen te bieden voor de brede ontwikkeling. Om de visie te kunnen bewerkstelligen hebben wij collega’s nodig die mee kunnen bouwen aan het geven van goed onderwijs en invulling willen geven aan een duidelijke visie en missie. Past deze visie ook bij jou? Grijp dan deze mooie kans en kom naar Obs de Pantarijn!

Wat mag je van Obs Pantarijn en Stichting BOOR  verwachten?

Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers. Door de mobiliteit en flexibiliteit van onze docenten en leerkrachten tussen de BOOR scholen en onderwijsvormen te bevorderen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden als Leerkracht faciliteren en adviseren Stichting BOOR en de school om jouw carrière en ‘’work-life-balance’’ in het onderwijs te bevorderen. Zo biedt BOOR mogelijkheden jouw vaardigheden en ervaring verder te ontwikkelen. Ben je al wat verder in je carrière en wil je graag je expertise inzetten om andere scholen of teams te helpen dan biedt BOOR ook hier mogelijkheden toe. Kortom een organisatie waarbij jij je zelf zowel horizontaal als verticaal kunt ontwikkelen.

 

 

Obs Pantarijn bied je:

 • Geweldige kanjers van kinderen.
 • Een leerzame plek.
 • Kansen voor het vormgeven van beleid en hierin een begeleidende rol.
 • Een groep 4 voor 1 dag voor op de vrijdag
 • Nieuwbouw in de toekomst.
 • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Inschaling afhankelijk van ervaring conform CAO PO.

 

Wat we van jou verwachten

 • Je ziet het lesgeven in Rotterdam- Zuid als uitdaging en wil je 100% inzetten om gelijke kansen te bieden.
 • Je bent didactisch en pedagogisch sterk.
 • Je kan een goede relatie met de leerlingen en ouders opbouwen en hiermee een rolmodel in de school zijn.
 • Je wilt meewerken aan een goede onderwijs kwaliteit, zowel in als buiten de groep.
 • Je bent positief en je weet je schouders eronder te zetten.
 • Je bent ondersteunend ten aanzien van de professionele cultuur.
 • Je bent inspirerend voor mede collega’s.
 • Je bent een verbinder.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of vragen kun je bellen met Martina Verhaar (Directeur) tel: 06-52303140. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.
Geplaatst op:
24 september 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
Pantarijn

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,2 fte ( i.o. meer uren en andere scholen bespreekbaar)

Dagen:
vrijdag

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel