terug naar lijst

Docent, locatie VSO Het Passer College Overschie, Praktijkgericht onderwijs VMBO BB en KB - De Piloot

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. (Speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder VSO Het Passer College.

VSO Het Passer College
VSO Het Passer College biedt kwalitatief goed onderwijs, geeft de leerlingen het gevoel dat zij gezien en gekend worden, zorgt ervoor dat de leerlingen zich kunnen ontwikkelen tot een waardevol lid van de maatschappij en geeft leerlingen de kans een diploma en/of (branche-) certificaten te behalen. Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering. Kwalitatief goed onderwijs wordt geboden door een zorgvuldige afstemming van leermogelijkheden, planmatig handelen en interventies. Door middel van nauwkeurig volgen, observeren en onderwijs geven wordt toegewerkt naar een situatie waarin de leerling zelfgrip krijgt op de omgeving op school en thuis. Uiteraard sluit dit aan bij jouw visie!
Ook jij werkt vanuit een positieve benadering en onderschrijft dat iedere leerling recht heeft op goed onderwijs. Meer info over VSO Het Passer College vind je op: www.hetpassercollege.nl.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

 • Een gezellig team met een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen én geweldige leerlingen.
 • Je wordt in eerste instantie flexibel ingezet over diverse klassen in zowel onder- als bovenbouw, waar uiteindelijk ook in meegenomen wordt wat bij jou past als leerkracht. Jij houdt wel van deze afwisseling!
 • De locatie kent twee uitstroomprofielen: vervolgonderwijs en arbeid. Je verzorgt verschillende vakken zoals: Nederlands, Engels, Wiskunde etc. Daarnaast kan er een rol als mentor gevraagd worden. De sectorvakken zoals: groen, horeca, techniek e.d. worden gegeven door een vakdocent.
 • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • CAO-PO salarisschaal 11 ,voor wtf 0,8 en 1,0 behoort ook tot de mogelijkheden.
 • Locatie is Overschie, Praktijkgerichtonderwijs, VMBO BB en VMBO KB
 • Kwaliteit waarborgen! Dat doen we vooral in samenwerking met al onze medewerkers.
 • Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering.

  Wat neem je mee?
 • Een PABO bevoegdheid of 2e graad.
 • Je geeft de leerlingen een veilig en vertrouwd gevoel en je werkt vanuit een coachende en begeleidende visie.
 • Je helpt de leerlingen belangrijke stappen te zetten in hun ontwikkeling waardoor ze iedere dag een beetje vooruitgaan.
 • Collegialiteit, flexibiliteit, geduld, relativeringsvermogen en je bruist van de positiviteit.
 • Bij voorkeur kennis en affiniteit met Autisme Spectrum.
 • Bonuspunten als je ervaring hebt in het speciaal onderwijs cluster 4.

  Hoe verder?
  Zie jij aansluiting met ons verhaal? Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Leuk! Voor informatie of vragen kun je bellen of appen met Remy Mensingh (Corporate Recruiter) via: 06 – 5105 3983. Word jij onze nieuwe docent? Stuur dan je cv en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.Geplaatst op:
25 september 2020

Met ingang van:
Per direct

School:
De Piloot

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,8- 1,0

Salarisschaal:
11

Dagen:
Werkdagen zijn bespreekbaar

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel