terug naar lijst

docent scheikunde - Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Wij zijn voor de locatie Prinsenlaan op zoek naar een docent Scheikunde met ervaring in de examenklassen van havo en vwo. Het betreft een tijdelijke vacature voor 0,5 FTE i.v.m. ziektevervanging van een collega. 

  

We zijn op zoek naar professionals die voorbeeldgedrag laat zien, affiniteit hebben met onze sportieve leerlingen en zelf ook affiniteit hebben met sport of dans. 

  

Wat bieden we je? Een leuke en dynamische school waarin je al je talenten als docent kunt ontwikkelen. Op alle locaties staat een gedreven team dat zich dagelijks met veel plezier inzet voor de ontwikkeling van onderwijs. 

We zorgen voor een goed inwerkprogramma, werken bij Thorbecke betekent dat je door een andere collega die onze organisatie goed kent wordt begeleid. We vinden het belangrijk dat je je al snel thuis voelt. Nadere informatie en solliciteren:
Tijdens de sollicitatieprocedure voeren we graag kennismakingsgesprekken met kandidaten die geïnteresseerd zijn in de vacature. 
Schroom niet om contact met ons op te nemen, dan maken we snel een afspraak. 
  
Meer informatie op de website: www.tvo-rotterdam.nl 
  
Heb je interesse in een kennismakingsgesprek? Neem contact op met Bas Boogerdsrecruiter namens TVO en bereikbaar op 0622451145. 
 
U kunt via Meesterbaan solliciteren.

Geplaatst op:
5 oktober 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
Thorbecke Voortgezet Onderwijs

Deelgemeente:
Alexander

Aantal wtf/fte:
0,5

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel