terug naar lijst

Onderwijsassistent, De Piloot, Rotterdam, groep 5, internaliserend, zwangerschapsvervanging (wtf 0,8) - De Piloot

Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het onderwijs. Wij verzorgen (speciaal) Basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam en omstreken. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder De Piloot. De Piloot is een school voor speciaal onderwijs waar leerlingen onderwijs krijgen die gedragskenmerken vertonen voortkomend vanuit verschillende stoornissen waaronder autisme, angststoornissen en adhd. De leerlingen zijn gebaat bij een leerkracht die affiniteit en/of ervaring heeft met deze doelgroep. De leerlingen hebben behoefte aan duidelijkheid, veiligheid en structuur. Het betreft een vacature zwangerschapsvervanging voor onderwijsassistent in een groep 5. Meer informatie over onze school vind je op: www.depiloot.nl

 

Wat heeft De Piloot jou te bieden

  • De leerlingen zijn gebaat bij duidelijkheid, veiligheid en structuur
  • Het werkklimaat voor de medewerkers is te omschrijven als collegiaal, ondersteunend en zeer betrokken bij leerlingen en collega’s;
  • Het team hanteert een consistente en pedagogische benadering, die gestoeld is op het opdoen van succeservaringen en een positieve benadering.
  • Contract voor bepaalde tijd voor zwangerschapsvervanging per 23 november 2020: 0,8 fte (werkdagen bij voorkeur dinsdag t/m vrijdag) salarisschaal OOP 4 in ieder geval tot 1 juni 2021, mogelijk tot aan de zomervakantie.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde opleiding MBO-SPW, MBO-onderwijsassistent of SPH.
  • Enige tijd ervaring in het speciaal onderwijs is een pré, maar is niet direct noodzakelijk.
  • Duidelijk, geduldig, enthousiasmerend en oplossingsgericht.
  • Zelfstandig en flexibel.
  • Goede communicatieve vaardigheden en ICT-Vaardigheden.
  • Teamspeler.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces er uit?

Geïnteresseerd? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar: sollicitatie@stichtingboor.nl. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Inge van Aarsen (afdelingsleider) via: 06-24272982 (maandag t/m donderdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur) of stel je vraag via: i.vanaarsen@depiloot.nl.

De vacature sluit op: 6-11-2020. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Remy Mensingh (Corporate Recruiter) via: 06 – 5105 3983.
Geplaatst op:
15 oktober 2020

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
23 november 2020

School:
De Piloot

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,8

Salarisschaal:
4

Dagen:
Liefst dinsdag t/m vrijdag

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel