terug naar lijst

Docent - afdeling VSO en Pro, locatie Dordtsestraatweg - Recon openluchtschool


Ons verhaal

Stichting BOOR draagt zorg voor kwaliteit in het: (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam e.o. Ongeveer 75 scholen vallen onder onze stichting, waaronder onze school. Recon openluchtschool is een openbare school voor primair en voortgezet speciaal onderwijs voor langdurig zieke leerlingen. De vso (voortgezet speciaal onderwijs) afdelingen Recon College (vmbo-havo) en Recon Pro (Praktijkonderwijs) in Rotterdam-Zuid aan de Dordtsestraatweg hebben een regionale functie met leerlingen uit de wijde omgeving van Rotterdam.


Recon Pro Praktijkonderwijs

Met een team van professionals op al onze afdelingen bieden wij doelgericht onderwijs op maat. In een kleinschalige omgeving met onvoorwaardelijke aandacht voor onze leerlingen. Hierdoor groeien zij in didactisch, sociaal-emotioneel en medisch opzicht. We kiezen de leerlijn die bij de leerling past. Wij denken in mogelijkheden en durven eisen te stellen. Ons doel is dat leerlingen zich met zelfvertrouwen staande kunnen houden in de maatschappij en kunnen uitstromen naar een plek die past bij hun kwaliteiten en talenten. De benodigde (medische) zorg is vanzelfsprekend en maakt dat het onderwijs alle aandacht kan krijgen. Vind je het leuk om voor onze leerlingen de nieuwe docent te worden dan kun je meer informatie over onze school vinden op: https://reconopenluchtschool.nl/pro/

 

Wat heeft de Recon openluchtschool jou te bieden? 

 • Een uitdagende, afwisselende functie voor 0,6 fte met eventueel uitzicht op vast.
 • De werkdagen zijn bespreekbaar;
 • Schaal L11, CAO Primair onderwijs en inschaling is afhankelijk van ervaring;
 • Werken in een enthousiast, collegiaal, leerlinggericht en multidisciplinair team;
 • Professionele begeleiding en coaching;

 

Deze vacature heeft betrekking op de afdeling Praktijkonderwijs. In het rooster wordt dan ook niet alleen lesgeven in de AVO-vakken van je verwacht maar ook het lesgeven in praktische vaardigheden. Termen als werknemersvaardigheden, burgerschap en participatie zijn voor jou bekend en leidend in het bieden van praktisch gericht onderwijs.

Wat neem je mee?

 • Je bent in het bezit van een relevante onderwijsbevoegdheid;
 • Master (S)EN is een voordeel;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en bonuspunten als je al ervaring hebt opgedaan in het praktijkonderwijs of speciaal onderwijs;
 • Je bent een kei in het verbinden van praktische en realistische situaties aan het onderwijsaanbod;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler;
 • Je levert een zinvolle bijdrage aan ons professionele team;
 • Je bent communicatief vaardig, proactief en flexibel.

Hoe ziet jouw sollicitatieproces eruit?

Ben jij de docent waar wij naar opzoek zijn? Neem dan contact op met Esther Ris (Management Assistent): e.ris@olsderecon.nl of Lennart Hartog (afdelingsleider Pro): 06-52415010.

Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Remy Mensingh (corporate recruiter): 06-51053983. Wil je niet langer wachten? Stuur dan je C.V. en motivatie naar: sollicitatie@stichtingboor.nl Werving tot 10 december en sollicitatiegesprekken zsm.
Geplaatst op:
18 november 2020

Reageer voor:
10 december 2020

Met ingang van:
Per direct

School:
Recon openluchtschool

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,6

Salarisschaal:
11

Dagen:
De werkdagen zijn bespreekbaar

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel