terug naar lijst

Medewerker Magister/ applicatiebeheerder/ data-analist (0,8 - 1,0 fte) - Scholengroep Nieuw Zuid

Medewerker Magister/ applicatiebeheerder/ data-analist (0,8 - 1,0 fte)

 

Scholengroep Nieuw Zuid in Rotterdam wordt gevormd door het Einstein Lyceum, OSG Hugo de Groot, Rotterdams Vakcollege de Hef en het Olympia College. Samen zijn wij het hart van het openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam Zuid en onderdeel van Stichting BOOR.

Iedere school heeft een eigen doelgroep en onderwijsconcept. De scholen zijn een afspiegeling van Rotterdam Zuid in al haar facetten. De diversiteit van de leerlingen, hun culturele en sociale achtergronden, hun talenten en ambities; ze komen samen in onze scholengroep. De scholengroep heeft ongeveer 2600 leerlingen en 320 medewerkers.

 

Het betreft een functie binnen de stafafdeling van Scholengroep Nieuw Zuid, waarbij onder verantwoordelijkheid van de rector van de scholengroep, de focus ligt op het implementeren, beheren en ontwikkelen van informatiesystemen (alsmede het ontwikkelen van eraan gerelateerde plannen en procedures inzake registratie en analyse van data), het toezien op en zorgdragen voor effectief en efficiënt gebruik van systemen, de noodzakelijke afstemming van systemen en uit het uitvoeren van data-analyses en controles. Tevens verwachten wij ondersteuning op het gebied van kwaliteitszorg.

Voor de volledige advertentie verwijzen wij naar de bijlage.

(Klik op de site van Meesterbaan hiervoor op de knop solliciteren)Document Nadere informatie en solliciteren:
U kunt uw sollicitatie richten aan de heer drs. M.P. Smale, rector scholengroep Nieuw Zuid, via mevrouw E. van Dijk, managementassistente, e-mailadres e.vandijk@nieuw-zuid.nl.

De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 22 januari a.s. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 26 januari 2021 tussen 10.30 en 15.00 uur. Bij gebleken gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Voor meer informatie over onze scholengroep verwijzen wij graag naar onze website www.nieuw-zuid.nl

 

Geplaatst op:
8 januari 2021

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
Scholengroep Nieuw Zuid

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,8 - 1,0 fte

Salarisschaal:
9/10

Dagen:
nader te bepalen

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel