terug naar lijst

Docent LB en mentor - Olympia College

Onze school

Het Olympia College is een openbare school voor Praktijkonderwijs, VMBO LWOO, Entree en ISK. Dat wil zeggen dat jongeren van 12 tot en met 18 jaar, die ondersteuning nodig hebben bij het leren, op onze school een opleiding volgen. De school bereidt leerlingen voor om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Elke leerling heeft talent of aanleg en wil dat laten zien. De school wil leerlingen helpen hun talent te ontdekken en te ontwikkelen.

 

Wie zoeken wij?

Het Olympia College zoekt een docent en mentor voor de afdeling onderbouw per 1 maart 2021. Uiteraard zien we graag dat je breed inzetbaar bent in onze school en een affiniteit hebt met het onderwijs aan leerlingen in het praktijkonderwijs, VMBO LWOO en ISK.

 

Als docent en mentor op het Olympia College ben je in staat meerdere vakken te geven.

Als mentor ben je het eerste aanspreekpunt voor ouders en leerlingen en begeleid je hen naar de volgende stap in hun ontwikkeling en het vervolgonderwijs of in enkele gevallen zelfs de arbeidsmarkt. Je haalt er met ouders, leerlingen en collega’s uit wat mogelijk is.

 

Voor de volledige advertentietekst verwijzen wij naar de bijlage.

(Op Meesterbaan klik hiervoor op de knop "solliciteren").Document Nadere informatie en solliciteren:

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Marcel Verbij, afdelingsleider onderbouw, bereikbaar via e-mailadres m.verbij@olympiacollege.nl

Je kunt tot en met 24 januari a.s. je sollicitatie met CV richten aan de heer E. van Ruijven, directeur a.i. Olympia College, via mevr. E. van Dijk, managementassistente, e-mailadres e.vandijk@nieuw-zuid.nl  

Geplaatst op:
8 januari 2021

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 maart 2021

School:
Olympia College

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
0,8

Salarisschaal:
Leraar LB

Dagen:
nader te bepalen

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel