terug naar lijst

1 ft conciƫrge olympia college - Olympia College

                        

Gezocht: een enthousiaste conciërge (1,0 fte)

 

Onze school

 

Het Olympia College is een openbare school voor Praktijkonderwijs, VMBO-PrO, VMBO-LWOO, Entree-MBO en ISK. De school bereidt leerlingen voor om zo zelfstandig mogelijk deel te kunnen nemen aan de maatschappij. De school wil leerlingen helpen hun talent te ontdekken en te ontwikkelen. Elke leerling heeft talent en wil dat laten zien. Het Olympia College maakt deel uit van SNZ en valt onder Stichting BOOR.

 

Onze scholengroep

 

Het Olympia College is onderdeel van SNZ. Samen met de Hugo de Groot, RVC de Hef en het Einstein Lyceum vertegenwoordigen wij het complete aanbod van openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid. Vanuit die identiteit staan wij mede aan de basis van het Rotterdam van morgen. Zeker in deze tijd, nu Zuid in beweging komt en de versnellende vernieuwing actueler is dan ooit, ontstaat er een belangrijke opgave voor het onderwijs om aan te haken en mee te vernieuwen. Wij vinden dat onze leerlingen op Zuid, het verdienen om mee te gaan in die vernieuwing. Sterker nog, zij moeten die vernieuwing in de toekomst zelf vormgeven.  

 

Om dat te bereiken, leggen we de lat voor onszelf hoog. Met uitdagend en ambitieus onderwijs, in constante verbinding met de maatschappij, willen wij onze leerlingen opleiden tot betrokken en zelfbewuste jongvolwassenen. Om dit te realiseren, zijn wij altijd op zoek naar bevlogen onderwijzers, ondersteuners en leidinggevenden, die met ons het Rotterdams openbaar onderwijs op Zuid verder willen ontwikkelen. Want het beste wat het openbaar onderwijs te bieden heeft, hoort hier op Zuid, vinden wij. Help jij ons de volgende stap te zetten?

 

Wat zoeken wij?

 

Het Olympia College zoekt een enthousiaste en ondernemende conciërge, die breed inzetbaar is en affiniteit heeft met onze doelgroep. 

 

Wat vragen wij?

 

Een collega die

  • goed kan omgaan en prettig kan communiceren met onze leerlingen.
  • goed kan plannen en organiseren. 
  • initiatief kan ontplooien.
  • toezicht houden.
  • de Nederlandse zowel in woord als geschrift beheerst.
  • Je bent dienstverlenend, klantgericht en stressbestendig.

 

Wat kunnen wij bieden?

 

Een fijn team van 90 collega’s die samen zorgen dat de leerlingen elke dag goed onderwijs krijgen in een prettige sfeer en in een schoon gebouw. Ervaring met de doelgroep leerlingen of soortgelijke werkzaamheden is een pre. Afhankelijk van bevoegdheid, kennis en ervaring wordt de functie gewaardeerd.Nadere informatie en solliciteren:
Solliciteren
U kunt tot 18 november a.s. uw sollicitatie met CV richten aan mevrouw N. Aarab, directeur Olympia College, via e-mailadres n.aarab@nieuw-zuid.nl
Website: www.olympiacollege.nl
Tel: 010 - 483 53 11

Geplaatst op:
6 november 2023

Reageer voor:
18 november 2023

Met ingang van:
Per direct

School:
Olympia College

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Salarisschaal:
5

Dagen:
Maandag t/m Vrijdag

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijsondersteunend personeel