terug naar lijst

enthousiaste docent Natuurkunde (0,4 fte) - Hugo de Groot

Wie zoeken wij?

OSG Hugo de Groot zoekt per direct een enthousiaste docent Natuurkunde. Je bent een gedreven docent met een positieve houding die onze leerlingen weet te motiveren het beste uit henzelf te halen. Je legt de lat voor jezelf en je collega's hoog zonder daarbij de realiteit uit het oog te verliezen. Je komt te werken in een hechte vakgroep met bevlogen en betrokken collega’s die van en met elkaar willen leren.

 

Het betreft een tijdelijke vacature van 0,4 fte, naar verwachting voor de duur van enkele maanden. Het betreft zowel uren in de onder- als bovenbouw. Wij nodigen zowel eerstegraads als studerende voor de eerstegraads uit om te solliciteren, evenals tweedegraads docenten met ervaring in de bovenbouw havo/vwo zijn.

 

Wat vragen wij?

Een collega die

  • over een relevant diploma beschikt of hiervoor studeert.
  • goed kan omgaan en prettig kan communiceren met onze leerlingen.
  • oog heeft voor de individuele behoeften van leerlingen en leerlingen verder willen brengen in de persoonlijke ontwikkeling.
  • zowel pedagogisch als didactisch goed onderlegd is.

 

Wat kunnen wij bieden?

Een fijn team van ongeveer 100 collega’s die samen zorgen dat de leerlingen elke dag goed onderwijs krijgen in een prettige sfeer en in een veilig gebouw. Ervaring met de doelgroep leerlingen of soortgelijke werkzaamheden is een pre. Inschaling is afhankelijk van bevoegdheid, kennis en ervaring. De CAO-VO-2023-2024 is van toepassing.Nadere informatie en solliciteren:
Onze school OSG Hugo de Groot is een school voor mavo, havo en vwo. Binnen het vwo bieden wij zowel atheneum als gymnasium aan. Daarnaast hebben we een ISK, waar leerlingen die nog maar kort in Nederland wonen, kennismaken met het Nederlandse onderwijs.

Op Hugo de Groot zijn we betrokken met elkaar. Het zit in ons DNA om niet alleen naar onszelf te kijken en er voor anderen te zijn. Onze docenten en onze leerlingen kennen elkaar, we zijn hecht en niemand wordt buitengesloten. En we geven ook wat terug aan de maatschappij: onze leerlingen houden daar voor de rest van hun leven mooie herinneringen aan over.

De Hugo de Groot biedt veel begeleiding aan nieuwe collega’s. Wij bieden begeleiding vanuit de sectie, vanuit onze coaches, vanuit ons managementteam en ons zorgteam. Daarnaast is er veel intervisie, zodat nieuwe collega’s snel bekend zijn met de sfeer en de cultuur op de Hugo de Groot.

Onze scholengroep
OSG Hugo de Groot is onderdeel van SNZ. Samen met het Olympia College, RVC de Hef en het Einstein Lyceum vertegenwoordigen wij het complete aanbod van openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid. Vanuit die identiteit staan wij mede aan de basis van het Rotterdam van morgen. Zeker in deze tijd, nu Zuid in beweging komt en de versnellende vernieuwing actueler is dan ooit, ontstaat er een belangrijke opgave voor het onderwijs om aan te haken en mee te vernieuwen. Wij vinden dat onze leerlingen op Zuid het verdienen om mee te gaan in die vernieuwing. Sterker nog, zij moeten die vernieuwing in de toekomst zelf vormgeven.  

Om dat te bereiken, leggen we de lat voor onszelf hoog. Met uitdagend en ambitieus onderwijs, in constante verbinding met de maatschappij, willen wij onze leerlingen opleiden tot betrokken en zelfbewuste jongvolwassenen. Om dit te realiseren, zijn wij altijd op zoek naar bevlogen onderwijzers, ondersteuners en leidinggevenden, die met ons het Rotterdams openbaar onderwijs op Zuid verder willen ontwikkelen. Want het beste wat het openbaar onderwijs te bieden heeft, hoort hier op Zuid, vinden wij. Help jij ons de volgende stap te zetten?

Solliciteren
U kunt uw schriftelijke sollicitatie met CV richten aan dhr. C. van Dalen, directeur OSG Hugo de Groot, via e-mailadres secretariaat@osghugodegroot.nl. Voor meer informatie over de functie en procedure kunt u contact opnemen met mw. M. de Kruijf via secretariaat@osghugodegroot.nl of 010 – 283 11 66.

Website: www.osghugodegroot.nl

Tel: 010 – 283 11 66
 

Geplaatst op:
9 januari 2024

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
Per direct

School:
Hugo de Groot

Deelgemeente:
Charlois

Aantal wtf/fte:
0.4 fte

Salarisschaal:
Afhankelijk van werkervaring en opleiding

Dagen:
in overleg

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel