terug naar lijst

Docent tekenen 1e graads - Einstein Lyceum

Het Einstein Lyceum is onderdeel van SNZ. Samen met de Hugo de Groot, RVC de Hef en het Olympia College vertegenwoordigen wij het complete aanbod van openbaar voortgezet onderwijs in Rotterdam-Zuid. Vanuit die identiteit staan wij mede aan de basis van het Rotterdam van morgen. Zeker in deze tijd, nu Zuid in beweging komt en de versnellende vernieuwing actueler is dan ooit, ontstaat er een belangrijke opgave voor het onderwijs om aan te haken en mee te vernieuwen. Wij vinden dat onze leerlingen op Zuid, het verdienen om mee te gaan in die vernieuwing. Sterker nog, zij moeten die vernieuwing in de toekomst zelf vormgeven. Om dat te bereiken, leggen we de lat voor onszelf hoog. Met uitdagend en ambitieus onderwijs, in constante verbinding met de maatschappij, willen wij onze leerlingen opleiden tot betrokken en zelfbewuste jongvolwassenen.

 

Om dit te realiseren, zijn wij altijd op zoek naar bevlogen onderwijzers, ondersteuners en leidinggevenden, die met ons het Rotterdams openbaar onderwijs op Zuid verder willen ontwikkelen. Want het beste wat het openbaar onderwijs te bieden heeft, hoort hier op Zuid, vinden wij. Help jij ons de volgende stap te zetten?

 

Wij zijn op zoek naar een docent tekenen + kckv. We zijn een school waarin kunst een belangrijke en zichtbare rol speelt. Al onze leerlingen volgen het vak Tekenen in de onderbouw en op alle niveau’s wordt dit vak als examenvak gekozen. We hebben een actieve vakgroep en we zijn nu op zoek naar iemand die ons kan aanvullen.

 

Wij bieden een baan aan waarin binnen verschillende creatieve vakken en niveaus zal worden lesgegeven. Er is ruimte voor ontwikkeling van eigen lessen binnen de leerlijn.

 

Wat wij graag terug zien in onze nieuwe collega is een enthousiaste houding binnen de vakgroep, iemand die zelf actief is in het kunst- en cultuurwerkveld, een heldere visie op kunst en cultuuronderwijs heeft, goed kan samenwerken in teamverband en in staat is om te kunnen reflecteren in een team.

 

We vinden het leuk als je je eigen inbreng en creativiteit kan toepassen in de praktijk en probeert kunst uit de maatschappij de klas in te halen.Nadere informatie en solliciteren:
U kunt solliciteren via sollicitatie@einsteinlyceum.nl t.a.v. mevrouw B. Fischer (directeur)

Geplaatst op:
20 maart 2024

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2024

School:
Einstein Lyceum

Deelgemeente:
Hoogvliet

Aantal wtf/fte:
1 fte

Salarisschaal:
Nader te bepalen

Dagen:
nog nader te bepalen.

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel