zoeken


Laat je contactgegevens achter

Naam (voor- en achternaam):
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Interesse in functie als:
CV:
Upload bestand (Max. 16Mb)
Verstuur ›


Actuele vacatures

terug naar lijst

Docent(e) mens & natuur (0,6 FTE, tijdelijk) - Wolfert van Borselen scholengroep

Voor de periode 2 maart t/m 17 juli 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste docent(e) met passie voor het vak. Het betreft een tijdelijke baan wegens zwangerschapsverlof voor 0,6 FTE. Bij voorkeur voor drie dagen werkdagen. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO schaal LB.

Je bent een ambitieuze, innovatieve docent(e) die op inspirerende wijze bijdraagt aan vernieuwend daltononderwijs en excellente prestaties van onze school en leerlingen. Onze school is volop in ontwikkeling. Met je open, collegiale en flexibele instelling ontplooi je eigen initiatieven en betrek je op een enthousiaste en constructieve wijze collega's hierbij.


Het Wolfert Lyceum is een groeiende school voor havo/vwo onderwijs in de gemeente Lansingerland en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De school is gehuisvest in een modern onderwijspand. Een uitbreiding van het gebouw staat op stapel. De school is een daltonschool en behaalt uitstekende resultaten. Zowel de Nederlandse daltonvereniging (NDV), de Inspectie als ouders en leerlingen zijn lovend over de school. De school heeft circa 110 medewerkers en 1100 leerlingen (in 2019-2020). In de komende jaren wordt een groei verwacht.Nadere informatie en solliciteren:
Uw sollicitatiebrief voorzien van cv ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 17 januari 2020 per mail naar mevrouw J. van der Gaag (jga@wolfert.nl).

Meer informatie is te verkrijgen bij de directeur, de heer C.P. Wind, telefoon: 010-3 401 440 (school).

Geplaatst op:
21 november 2019

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
2 maart 2020

Werving:
Intern en extern

School:
Wolfert van Borselen scholengroep

Deelgemeente:
Bergschenhoek

Aantal wtf/fte:
0,6 FTE

Salarisschaal:
LB

Dagen:
bij voorkeur drie werkdagen

Soort dienstverband:
Inval of tijdelijk

Functiesoort:
Onderwijzend personeel