terug naar lijst

Leerkracht groep 5 - Harbour IBSR

Harbour IBSR is onderdeel van de stichting Bestuur Openbaar Onderwijs Rotterdam (BOOR). Harbour IBSR heeft twee verschillende afdelingen; De Internationale afdeling aan de Graaf Florisstraat en de Tweetalige afdeling aan de Coolhavenstraat. Beide onderwijsinstellingen werken, waar mogelijk, samen aan het vormgeven van het onderwijs. Maar wij zijn nadrukkelijk een school die op eigen benen staat met eigen overtuigingen.

 

Harbour Tweetalig is met ingang van nieuwe schooljaar (2021-2022) op zoek naar een fulltime leerkracht voor één van onze groepen 5.

Harbour Bilingual is een innovatieve startende school (groep 1 t/m 7) die 50% van het onderwijs in het Engels aanbiedt. Wij zoeken collega’s die bevlogen zijn in het onderwijs en met ons willen bouwen aan een school, waar tweetalig onderwijs van de toekomst wordt geboden.

 

Is lesgeven aan (jonge) kinderen jouw passie? Kun jij omgaan met verschillen en een optimale leeromgeving creëren? Weet jij dat jij als leraar meer invloed hebt op de onderwijskwaliteit dan je wellicht denkt? Is het niveau van jouw Engels minstens op een C1 niveau of ben je bereid hiertoe te komen?

 

Kortom: kun jij structureel aan de slag met het verhogen van de onderwijskwaliteit op onze school ondanks (hoge) werkdruk? Meld je dan nu aan! Stuur je C.V. en motivatie zo snel mogelijk naar, maar uiterlijk 15 maart naar: sollicitatie@stichtingboor.nl.


Heb je nog vragen over deze vacature of onze school, neem dan contact op met Xandra Pieters, adjunct-directeur Harbour Bilingual  (xandrap@harbouribsr.nl).OBS Harbour IBSR afdeling Bilingual, Coolhavenstraat 29A, 3024 TD inRotterdam. Telefoonummer: 06-49916329: www.harbouribsr.nl 
Geplaatst op:
17 februari 2021

Reageer:
Zo snel mogelijk

Met ingang van:
1 augustus 2021

School:
Harbour IBSR

Deelgemeente:
0

Aantal wtf/fte:
1,0

Soort dienstverband:
Vacature met uitzicht op vast dienstverband

Functiesoort:
Onderwijzend personeel